Hol van az a pont, amikor már durva, ha a pasim a szülei véleményét tartja legjobban szem elott, és nem az enyémet?
Pl:- Anya elmegyünk moziba, késöbb megyek haza.
- Az jó és xy (én) mész?
- igen
- Mit nézet?
- 300
- Az szar és megvan ithon, azonnal gyere haza!
Vagy az eljegyzés időpontot ő akarta megszabni s vele akart gyűrűt választani.
olyan durva , azért nem vehetem fel az eljegyzési köves gyűrűm,m ert jaj az anyjáék mit szólnak, hogy miért vett ilyen felesleges dolgot nekem!!!!!
röhejes.
Ha abba akar beleszólni, mit csináltok az ágyban, esetleg kettesben.
Egyébként amíg csak a pasid, és főleg mindketten otthon laktok, addig az a normális, ha elsősorban a szülei véleményét tartja szem előtt, nem a csajáét.
1. Attol fugg, hogy milyen temarol van szo.
2. Ha olyan dologrol van szo, ahol 1 fele megoldas van es a helyeset kell valasztani, akkor azt valassza az ember, amelyiket jobbnak erzi attol fuggetlenul, hogy kitol jon a tanacs. Ilyenert nem szabad megsertodni.
Szoval attol fugg, hogy mirol van szo. Ha arrol, hogy mirol diplomazz vagy hogy hivjak a gyereketeket, akkor nincs joga beleszolni. Ha te azt tartod (csak peldanak irom), hogy a drogozas teljesen elfogadhato, a fiu szulei meg nem ertenek egyet, akkor viszont jogos, hogy nem neked ad igazat...szoval ha valami bajba vinne a parja velemenye, akkor jogos, hogy nem ra hallgat. Onallo tudata, akarata van. Nem is ertem, hogy miert kellene barkinek befolyasolnia ezt a felnott, gondolkodo embert.
Figyelj, most hogy kibújt a szög a zsákból, hogy nem akarja, hogy felvedd a jegygyűrűt, itt más baj van.
Konkrétan szégyelli a szülei előtt, hogy eljegyzett, és nem akarja, hogy megtudják.
Cinkes..
Ha olyan dologban is a szülő véleményére hallgat ami csak a kettőtök életére vonatkozik, na az már durva.
nem értem miért ne hordhatnád az a gyűrűt, legfeljebb ha anyuci ott van vedd le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!