Hol van az a pont, amikor már durva, ha a pasim a szülei véleményét tartja legjobban szem elott, és nem az enyémet?
Na ne aggódj nem vagy ám egyedül...nálunk abból lett vita, hogy miért nem úgy tartjuk az eljegyzést ahogy ők akarják. Ugye mondanom se kell, hogy minden tiszteletem ellenére kibújt belőlem a sárkány és egy pillanatig se hagytam őket abban a hitben, hogy bármi ilyen dologba valaha is beleszólhatnak. Te se hagyd!
Az pedig megint egy más dolog, hogy a vőlegényed miért is nem akarja hogy hordd? Furcsa ez nekem, kétlem hogy egy anya annyira tudná befolyásolni a fiát hogy nem hordhat a menyasszonya (és nem a "csaja"!!!) eljegyzési gyűrűt?
Szerintem itt elsősorban a pároddal van baj, beszélj először vele, és ha ti tisztáztátok akkor lehet anyósékhoz menni, hogy vegyenek vissza.
Hol éltek? Mert az sem mindegy!
Ha a srác otthon azért is enged a szüleinek, mert ha nekiáll kötözködni akkor a családi légkör eléggé feszülté válhat.
Ha te is velük laksz. Akkor amit az előbb írtam nem feltétlen igaz, mert te akadsz ki és látja rajtad, és el kell viselnie azt is, bár ha anyuci berág kirakhatja a szűrötöket.
Abban meg igaza van az előttem szólóknak, hogy nem biztos, hogy adott esetben neked van igazad. Más értékrend, ismertbeli különbségek és a többi...
nálam lakik.
és azt is meg akarják szabni a szülei h református temlomban legyen az esk és ne katolikusban..mellesleg
nem valami nagy templombajárok pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!