Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevettem egy pár szem nyugtató...

Bevettem egy pár szem nyugtatót, Párom elmondta a nagynénjének?

Figyelt kérdés

Páron ugy adta elő h öngyilkos akartam lenni. Pedig csak rossz a kedvem, aztán azért vettem be.(Főleg párom miatt) Párom ezt véletlen tudta meg, azonnal mondta tovább a nagynéninek? Egyébként a párom anyja öngyilkos lett, ugy halt meg. szval most mindenki azt hiszi hogy zsarolom ezzel a páromat.Mert nagynéni gondolom mindenkinek elmondta. Rossz kedvre szoktam bevenni h ne legyek idegbeteg. Nem!!! Azért h meghaljak. Mindig tudom, hogy mennyi a mérték. kiszámoltam

Hogy jöjjek ki ebből a szituációból?

Előre is köszönöm a válaszokat

2011. szept. 26. 14:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha a nagynéni elmondja a szüleidnek akkor bevallasz mindent és kész.

A te helyedben orvoshoz fordulnék mert ez nem játék,szedtem nyugtatókat nem keveset de csakis orvosi utasitásra annyit amennyit kellet.

2011. szept. 26. 14:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha vannak nyomasztó dolgok a múltadból, gyerekkorodból, miért nem fordulsz pszichológushoz? Ez a nyugtatózás elég cinkes dolog. És ha gyereket akarsz? Vagy véletlenül az leszel? Beteg is lehet tőle a gyerek. Ezt sürgősen hagyd abba. Ha végre összejöttél vele, mi a gond? Inkább arról írnál, miért kell ezt csinálnod? Valami probléma csak van!
2011. szept. 26. 14:32
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen van probléma ha szeretnéd beszélek arról is. nagyon összetett igazából most minden a fejemre szakadt, igen lehet h gyógyszerfüggő vagyok,

de Palm, pont ez az, ha figyelemre vágynék akkor nem itt sírnék hogy a nagynéni elmond mindent, hanem tapsikolnék örömömben, hogy mindenki sajnálni fog.Nem?

a problémáimon kb nem lehet segíteni. Nem tudom feldolgozni hogy elvesztettem a kisbabámat. Már neve is volt a drágámnak:( Laurának hívták volna, és éreztem hogy lány lesz:)A Párom nagyon éretlen képtelen felfogni hogy milyen rossz ez nekem, kb visszaforgatnám az időt h ne tudjam elveszteni a Kincsem. Nem abortusz miatt vesztettem el!Nem szeretnék pszichológushoz fordulni, édesanyám annak tanult, valszinü ismerőséhez kerülnék, nem élné túl azt a szégyent. Már próbáltam kibeszélni magamból ezt, sokaknak elmondtam ezt, nem segített pszichológus se tudna velem mást tenni csak kibeszélni a problémát. Pszichiáter ne tömködjön engem gyógyszerekkel. Ennyi lenne a problémám. Nem tudod visszahozni a drágaságom.

Emiatt sokkal idősebbnek érzem magam, kb 40 év körülinek, Párom meg nagyon gyerekes ehhez képest.(elmondja a nagynénjének az ilyesmit)Ez is feszültségforrás köztünk.

Leírtam. Tessék.

2011. szept. 26. 15:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezen segítség nélkül nem fogsz tudni könnyen túljutni. Van benned egy feldolgozatlan gyász, amit ráadásul a környezeted nem ért meg. Mindenképpen menj pszichológushoz. Anyádnak nem is kell tudnia róla, az orvosokat köti a titoktartás.

„Nem szeretnék pszichológushoz fordulni, édesanyám annak tanult, valszinü ismerőséhez kerülnék, nem élné túl azt a szégyent.” – Hát ez meg fura, anyád pszichológus, de cikinek tartja, ha valaki pszichológushoz fordul? Tudod, hányan szenvednek, mert szégyenből nem mernek pszichologushoz fordulni? Ne legyél te is egy közülük, nekem emiatt mentek el évek az életemből, amikor akár boldog is lehettem volna.

2011. szept. 26. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:
a párod meg aggódik miattad, érthető is, ha valaki gyógyszerrel lett öngyilkos a családjában. de kérd meg, hogy máskor ne tárgyaljon ki a nagynénivel.
2011. szept. 26. 15:50
 16/22 A kérdező kommentje:

Már megkértem h ne tárgyaljon ki, de szerinte: "Nem mondja el senkinek se" én nem szeretném, hogy őrültnek gondoljanak.

Meg csak azt hajtogatta hogy ne tegyem meg még egyszer.

2011. szept. 26. 16:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem pszichológusként dolgozik édesanyám. Sosem dolgozott pszichológusként. Csak tanult annak.
2011. szept. 26. 16:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Állatira semmi esély, hogy a pszichológus elmondja anyukádnak. Ami azt illeti, ha ismeri őt, nem is kezelhet téged, és ezt az első alkalommal meg kell beszélni, mert ha ismeri, akkor átirányít valakihez, aki nem ismeri. Erről ennyit.

Pszichológushoz menni szégyen, de gyógyszereket kapkodni nem. Naja. Valójában ténylegesen a párodat akarod sakkban tartani ezzel. Nem a nagynéni aggodalmára vágysz, hanem az övére.

Ezzel viszont egy dolgot érhetsz el: te leszel az "ideggyenge barátnő". Sz@r szerep, hidd el, próbáltam már én is.

A pszichológus segít, ha nem kérsz belőle, az a te döntésed. De akkor a GYK sem fog segíteni.

2011. szept. 27. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:

em a nagynéni aggodalmára vágysz, hanem az övére.

Ezzel viszont egy dolgot érhetsz el: te leszel az "ideggyenge barátnő". Sz@r szerep, hidd el, próbáltam már én is.

A pszichológus segít, ha nem kérsz belőle, az a te döntésed. De akkor a GYK sem fog segíteni!

Na itt a pont.

2011. szept. 27. 13:21
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem tudsz te semmit az életemről! Fogalmad nincs ezekről a dolgokról, könyörgöm. Látatlanba megítélsz!

Segítséget kértem, hogy másszak ki a szituból. Már kb 3 éve csinálom ezt a bogyóevést... Nem voltam akkor sem együtt senkivel amikor elkezdtem! Nem tudta rólam senki!!!Sem szülők, sem testvér/unokatestvér, sem barátok!

2011. szept. 27. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!