Mit gondoltok: az apám ( aki tehetős ) a 16. szülinapomra 1 szem borotvát vett, amit az nap vett a boltba, de a barátnőjének csak úgy ajándékba vett 1 aranyórát?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem durva ez 1 kicsit? És emellett teljesen nem foglalkozik velem és a testvéremmel, mindig a barátnőjével van, vagy ha itthon, velünk van, akkor részeg. Nagyon kezd elegem lenni ebből.
16/L
2010. aug. 30. 17:19
1/32 A kérdező kommentje:
Amúgy a nőt meg alig ismeri pár hónapja, de már most sokkal fontosabb mint mi...
2010. aug. 30. 17:19
3/32 anonim válasza:
Próbálj Vele beszélni..:S h nem foglalkozik veled, és rosszul esnek dolgok..és főleg az hogy iszik..:S
4/32 anonim válasza:
jó hát így jártál. öld meg állítsd be véletlennek és markold fel az örökséget
5/32 anonim válasza:
csináld az életed,és sz@rd le az apádat,ugy ahogy ö is lesz@r téged,ne foglalkozz vele,nem tudsz mit tenni,korán fel kell nönöd! Ez van.
6/32 anonim válasza:
Nyírd ki a köcsögöt!Ilyen nem érdemli meg hogy éljen!Vesszen a buz-i!
8/32 anonim válasza:
Fontosabb neki egy számára még idegen k*rva mint te. Hát járasd jól le, nem ennyit érdemelsz... gyerektartást fizet?
9/32 anonim válasza:
Ez tényleg durva:S
Az a "nő" tuti csak a pénze miatt van vele.
Édesanyátokhoz nem tudnátok odaköltözni?
10/32 A kérdező kommentje:
Igen, én is biztos vagyok benne h csak a pénzéért van vele, mert ezt az embert nem lehet szeretni...
Édesanyámhoz nem tudunk sajnos költözni..:)
De legalább most már tudom h nem csak én fújom fel tulságosan a dolgot. Köszi a válaszokat.
2010. aug. 30. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!