Mit gondoltok: az apám ( aki tehetős ) a 16. szülinapomra 1 szem borotvát vett, amit az nap vett a boltba, de a barátnőjének csak úgy ajándékba vett 1 aranyórát?
Szerintetek nem durva ez 1 kicsit? És emellett teljesen nem foglalkozik velem és a testvéremmel, mindig a barátnőjével van, vagy ha itthon, velünk van, akkor részeg. Nagyon kezd elegem lenni ebből.
16/L
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32
Igazából vele élek, szóval ő tart el... De számomra akkoris ez nagyon durva. Én sose kérek semmit, de még a szülinapomra se figyel oda . Hát mostantól kérni fogok, nekem is megveheti ha annak a szutyoknak megveszi.
Nőj fel! Oszt kész. Lassan ideje. Apádat pedig nem kötelező a továbbiakban szeretni, de te nem ítélheted meg, mert az az ő élete. Neki is csak egy élete van, és azt joga van úgy leélni, ahogy ő akarja. Ha nem teszik, el lehet menni dolgozni és albérletben lakni. Mások is megtették ezt, nem olyan nagy dolog.
De amíg az ő kenyerét eszed, addig csukd be szépen a szádat, jó?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40
Igen? Szerinted az mennyire megoldható hogy 16 évesen DOLGOZZAK, ALBÉRLETBE MENJEK, MEG MÉG A GIMNÁZIUMOT IS KIJÁRJAM, AZTÁN EGYETEMRE MENJEK?:D Te normális vagy egyébként? Vagy nem értem, mit gondolsz? Szted mikor menjek dolgozni, minden délután 3kor érek haza az iskolából. Amúgy meg nem hiszem h az normális, h 16 évesen le vagyok sz*rva, és nem foglalkozik velem 1ik szülőm se kb. De te biztos nem élted ezt meg, és nem tudod h milyen.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40
Te garantáltan valami retardált barom lehetsz.ahh már nehéz is belekezdenem bármit írni egy ilyen se*gfejnek komolyan..Már tudom,hogy ha egyser lesz gyerekem akkor nem így fogok gondolkodni mint te :)
Egyátalán nem ismered a családi körülményeit se az apukáját,de játszod itt az igazság bajnokát.Nagyon könnyen kijelnted ám egy 16 éves gyereknek ,hogy nőjél fel.te idióta barom állat ,mentsem meg az ég az ilyen embertől
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:44
Eddig is borotválkoztam... :D Nem hinném h bármire célozni akart volna, csak ennyire nem érdekli sztem a szülinapom.:)
Ez nem volt szép, utolsó. A kérdező jogilag egy 16 éves TANKÖTELES GYEREK. A szüleinek ÁLLAMPOLGÁRI KÖTELESSÉGE eltartani és tisztességes bánásmódot, biztonságot nyújtó családi légkört biztosítani számára. Ez kötelesség, nem jótékonyság vagy adomány. Ők akarták a gyereket, nem a gyerek a szülőket.
Kérdező: nem biztos, hogy a nő a pénzéért van vele (bár elképzelhető), arról nem ő tehet, hogy nem foglalkozik veletek. Lehet, hogy nem is tudja, hogy milyen a gyerekeivel. Lehet azt hiszi, nektek is aranyórát vesz. Amúgy lánynak borotvát? :o Ez elég fura... Egyébként nekem se szimpatikus az apád. Én is azt tudnám javasolni, hogy húzd ki valahogy azt a 2 évet, aztán húzz el egy távoli városba főiskolára, egyetemre (hiszen ha tehetős a fater, megteheted). Anyukádhoz miért nem tudtok költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!