Mit gondoltok: az apám ( aki tehetős ) a 16. szülinapomra 1 szem borotvát vett, amit az nap vett a boltba, de a barátnőjének csak úgy ajándékba vett 1 aranyórát?
Szerintetek nem durva ez 1 kicsit? És emellett teljesen nem foglalkozik velem és a testvéremmel, mindig a barátnőjével van, vagy ha itthon, velünk van, akkor részeg. Nagyon kezd elegem lenni ebből.
16/L
17:40
Neked nagyon nincs reális világképed. Egy 16 éves még gyerek, akinek iskolába kell járnia és otthon szerető családi környezetben kell nevelkednie. Attól még, hogy te ezt nem kaptad, meg vagy te nem adod meg a gyerekeidnek, (vagy egyszerűen csak fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz) még nem az lesz a normális.
Az apja felelősséget vállat érte, mikor megszültetett, kötelessége ellátni és az egészséges fejlődéshez mindent biztosítani.
A lány az áldozat és nem a bűnös. Ne hibáztasd őt és ne vond felelősségre!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:48
Az édesanyám nem rég vesztette el a munkáját, nem tudna minket eltartani, és messze lakik tőlünk :S
A válasz megírásának időpontja: ma 17:54
Igen, tudom h nagyon igaza van. De nagyon nem szeretném h 1 ilyen szutyok vigye el a pénzt, ami a "családé".
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40
Egyébként elhiheted, hogy sokkal szívesebben költöznék el albérletbe, mint hogy őt lássam. De ez nem megoldható számomra, 1átalán sztem el sem költözhetek 16 évesen egyedül saját albérletbe.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:01
Igen, ez lesz.^^ Énis ezt gondoltam, hogy majd bepótolom én szépen még ezt a szülinapot, nem kell félnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!