Mit kérjek a a szülinapomra? (Bővebben lent)
Most leszek 11éves,és nem tudom mit kérjek a szülinapomra:DLány vagyok,szeretem az állatokat,szeretek táncolni,zenét hallgatni.
Van sok Playboy-os cuccom,szóval Playboy "őrült" is vagyok:D(Aki ebbe akar belekötni,hogy én még csak egy taknyos 11éves vagyok,és van Playboyos cuccom,az ne válaszoljon-.-"")Én gondolkodtam fényképező gépen is,mert anyuék f.gépével szoktam fényképezni:]Meg Playboy cuccokon is:D
Nem tudom,az én szívem a Playboy cuccok felé húz.Ha Playboy cuccot kérek,akkor ötletek h miket kérjek?:]
Előre is köszi a válaszokat!
automata büretta
wcpumpa
egy üveg maltóz
Grundfos szivattyú
Az ember egyetlen valódi szabadsága az önálló mérlegelés.
Élj vele te is! Dönts önállóan!
Szerintem meg kérj élményt. Úgy értem, van jó néhány kalandpark az országban, és nagyon élvezetesek; vagy kérj mozibérletet, vagy vidámpark belépőt, vagy könyvutalványt, vagy ha szeretsz játszani, akkor valami jó stratégiai társasjátékot.
off:Amúgy totál nem bántásból kérdezem, hanem kíváncsiságból, hogy ezekben a playboy-os dolgokban mi a jó, úgy értem, jó minőségűek, vagy egyediek, vagy a kis jel tetszik? Csak azért kérdezem, mert a keresztlányom is nagyon szereti őket, és hiába kérdezem miért tetszik annyira neki, nem tud rá válaszolni. Köszönöm:)
22L
19:44:
Igen,jó márkájú cuccok(:
Amúgy az ilyen kirándulás félék nem megoldhatóak mert van egy majdnem 2éves kisöcsém és hát ugye...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!