Mit kérjek a 12. szülinapomra? (bőv. Lent)
Szóval nem vagyunk annyira tehetősek,de szegények sem.Szóval átlagos.Van egy telefonom,amivel elvagyok.És ezenkívűl ruhák,könyvek ilyesmik vannak.1-2 hete a görkorcsolyára gondoltam,de azt nem bírom megkapni szóval mp3 lejátszóra gondoltam.Ekkor anya azt mondta szülinapom után pár nappal elmegyünk az euronics-ba és ott nézegetjük,és a legolcsóbbat megvesszük.De én még arra is gondoltam hogy csak pénzt kérek,de az a gond hogy mindig hamar elköltöm.Szóval az utolsó lehetőség az,hogy nem kérek semmit csak szeretet,egész napos törődést,és tortát!!Szerintetek?
11/L lassan 12
1.Hm..oké,köszönöm hogy írtál de szerintem nem maradok,meg nincs is..egyébként tudom hogy elég hiányos de sajnos nem mindig állnak mellém,és van egy testvérem,aki most ballagott és többet foglalkoztak velem.
2.hát elváltak a szüleim,és nem tudom,mert lehetséges olyat venne anyukám amit nem szeretek,de mindegy.még megfontolom.
Most ebben mi a jó ég volt a kritika? Nem egyértelmű, hogy ha nem tudod, mit szeretnél, akkor ne herdálja anyád a pénzt? Ha valami eszedbe jut, egy hónap múlva is megveheti, nem?
Meg ha Te ennyire tudod, mit szeretnél, sőt, anyád is tudja, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!