Mit kérjek a 13. szülinapomra?
fiú vagy lány vagy?
Miket szeretsz csinálni? stb :)
A legfontosabbat tényleg kifelejtettem, bocsi :)
Lány vagyok.Hát, igazából nem mobilt, mp4-et, stb.-t szeretnék.Igazából nem is tudom.Szeretek olvasni, táncolni, úszni, rajzolni :)
1 év szerencsét. :)
Komolyra fordítva a szót... ez olyan mint hogy mit kérjek karácsonyra? Ha te kéred, örülhetsz, mert van esély rá hogy megkapod, viszont oda az izgalom hogy a szüleid mennyire ismerhetnek, hogy mi kellhet neked.
Rajzolni... Krétapapírt vagy akvarelltömböt, esetleg pittkrétát, szenet, fixatívot, netán olajkrétát, pasztellt...
Előtte üzletben nézd meg, próbáld ki, melyik áll legközelebb a stílusodhoz, ja és az áruk sem mellékes, mert 1-2 dolog oké, de több együtt már egy vagyon.
Köszönöm a válaszokat!
ma 22:38, hát, igazából ingyen kaptam a könyveket, mert 3-an vagyunk tesók, és füzeteket meg csak Tesco-sat vettünk, más meg nem nagyon kellett :) Úgyhogy nem volt nagy kiadás, de ennek ellenére nem szeretnék nagy ajándékot :) Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!