Mit kérjek a 12. szülinapomra? (bőv. Lent)
Szóval nem vagyunk annyira tehetősek,de szegények sem.Szóval átlagos.Van egy telefonom,amivel elvagyok.És ezenkívűl ruhák,könyvek ilyesmik vannak.1-2 hete a görkorcsolyára gondoltam,de azt nem bírom megkapni szóval mp3 lejátszóra gondoltam.Ekkor anya azt mondta szülinapom után pár nappal elmegyünk az euronics-ba és ott nézegetjük,és a legolcsóbbat megvesszük.De én még arra is gondoltam hogy csak pénzt kérek,de az a gond hogy mindig hamar elköltöm.Szóval az utolsó lehetőség az,hogy nem kérek semmit csak szeretet,egész napos törődést,és tortát!!Szerintetek?
11/L lassan 12
Szia!:)
Én szerintem 1 plüssmaci is jó ajándék tud lenni persze embertől függő.:)
esetleg egy fülbevaló,nyaklánc stb..
Esetleg 1 új frizurát (fodrásznál...) ?:)
Vagy ha tényleg keveset foglalkoznak veled,akkor 1 közös családi napot is kérhetnél...:Piknik,túrázás.......:)
Bár,1 cirkusz is elég jó ötlet! (persze,ez költséges..)
12/L
előre is boldog születésnapot!:)
Boldog szülinapot!:)
Mp3 lejátszóra gondoltam egyből, amint megláttam a kérdést:) VISZONT! Semmiképp se vegyetek 3000Ftos gagyiságot.
Nagyon köszönöm utolsó!!:))
Igazából nem figyelek rájuk szóval tök mindegy..:)
Köszönöm amiket írtál,gondolkodok rajtuk..:D
És köszönöm!!(:
Most őszintén, mi is volt a baj a hozzászólásunkkal?
Egyébként az Euronicsben is vannak gyengébb termékek.
Én olyan órát kérek ami most divatos asszem Jelly watch vagy mi :D Meg egy olcsobb fülbevalót és ez frizura ötlet is jó. Ja meg persze TORTA ! :)
Bolodg Szülinapot ! Ui.: én meg Nov. 2-án ünneplem 13.-k szülinapom :)
12/L (nemsokára 13)
Istenem de éretlen vagy.. ááá, semmi...
Ennyita jó szándékról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!