Mit kérjek a 12. szülinapomra? (bőv. Lent)
Szóval nem vagyunk annyira tehetősek,de szegények sem.Szóval átlagos.Van egy telefonom,amivel elvagyok.És ezenkívűl ruhák,könyvek ilyesmik vannak.1-2 hete a görkorcsolyára gondoltam,de azt nem bírom megkapni szóval mp3 lejátszóra gondoltam.Ekkor anya azt mondta szülinapom után pár nappal elmegyünk az euronics-ba és ott nézegetjük,és a legolcsóbbat megvesszük.De én még arra is gondoltam hogy csak pénzt kérek,de az a gond hogy mindig hamar elköltöm.Szóval az utolsó lehetőség az,hogy nem kérek semmit csak szeretet,egész napos törődést,és tortát!!Szerintetek?
11/L lassan 12
szerintem egyáltalán nem nyálas a szeretet, egésznapos törődés és a torta :)
ezaz amit mindkét szülő teljes szívéből tud adni :)
szerintem ez a legjobb :)
14/L
20:44..jelly watch?bocsi de nem ér semmit.:S nekem volt és hát mit ne mondjak alig 1hónap alatt kuka.:(
ha már óra,akkor inkább Ice watch. arra jobbik esetben van garancia is...vaterán olcsóbban is belehet szerezni.:)
Am. bocsi az offért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!