Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek barátaim?...

Miért nincsenek barátaim? Olyan egyedül érzem magam így.

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és nincsenek barátaim.

közép iskolában sem voltam nagyon barátkozós típus, anyáék sem engedtek sehová. aztán elkerültem főiskolára, ott se sikerült nagyon barátokat szereznem. aztán kiköltöztem angliába 1,5 évre, ott voltak barátaim, eljártunk 2 naponta beülni vhová, és rengeteget beszéltünk. aztán haza költöztem és megszakadt velük a kapcsolatom.

vissza mentem a fősulira, hát de megint egyedül maradtam.

eljárok kézilabdázni hetente 3szor, ott is mindenkinek meg vannak a barátai és én olyan kívül állónak érzem magam. eltudok beszélgetni mindenkivel , de nem érzem azt h a barátaim.

munkahelyemen is elvagyok a többiekkel, de még sem az igazi.

akármilyen társaságba megyek kívül állónak érzem magam, nem tudok hozzájuk csatlakozni.

sajnos barátom sem volt eddig.

ahogy most jönnek az ünnepek kezdek összeroskadni, magányos vagyok nagyon.

mit tehetnék ez ellen? miért érezhetem magam ennyire kirekesztettnek - kívülállónak?

2010. dec. 22. 21:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ez borzasztó,itt a fórumozók körében mennyi hasonló problémájú emberek "találkoznak" egymással"

Igazad van, de ezen a fórumon ez nem csoda. Ha kórházba mész látogatni, akkor azt hiszed, hogy hirtelen az egész világ beteg lett?

2010. dec. 25. 20:59
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is qvára taszítom az embereket, soha nem keres senki, csak azok a pasik szoktak, akik meg akarnak fektetni, de én leépítem őket..:D sok nyomorék..
2010. dec. 26. 04:36
 23/24 anonim válasza:
100%
akarsz beszélgetni ismerkedni ünaloműzésnek velem??? :O
2010. dec. 26. 14:35
 24/24 A kérdező kommentje:

jajj nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

most már végre látom h nem csak én vagyok ilyen helyzetben.

ha bárki szeretne beszélgetni, írjon nekem nyugodtan :) majd válaszolok :)

2010. dec. 26. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!