Mit tegyek? A barátaim már látom, hogy a pénzemért haverok csak velem (ők egymással is), de nincsenek itt más haverok, újak és egyedül qurvára nem jó. és most barátnőm sincs.
Sajnos le kell őket építeni, vagy pedig elviseled, hogy csak kihasználnak. Nincs más lehetőség.
Az is lehet, h tévedsz. Kezdd lassan adagolni, hogy most nincs zsebpénzed (bocs, nem tudom milyen korosztály vagy) És ha még sokadszorra, így is hívnak erre-arra, akkor nincs gond. Lehet, h már az elején elrontottad azzal, h elkapattad őket.
Merre laksz?
Keress új barátokat, ismerkedj, nem kell a mostaniakat egyből leépíteni. Ha teheted, barátkozz hasonló anyagi helyzetűekkel, mint Te vagy, mert ők már valószínűleg nem a pénzedért lesznek veled. A mostani "pénzéhes" barátaidat pedig ne támogasd anyagiakkal, ne hagyd magad kihasználni.
Én is hasonló cipőben jártam, de a hasonló körökben mozgó ismerősökkel megoldódott a probléma. Nem azt mondom, hogy lenézem a szegényebbeket, van ilyen barátom is, de elég bosszantó, ha az ember pénzére mennek egy barátságban, vagy párkapcsolatban.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!