Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Férjem még nem...

Mit tegyek? Férjem még nem jött haza. Már 4-re otthon kellett volna legyen, telefont sem veszi fel, valami baj van?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódok, itt várjuk a kicsi lányunkkal. Alig aludtam valamit, tiszta ideg vagyok.:-(( 26N
2010. dec. 17. 07:07
 81/107 anonim ***** válasza:
100%

De most miért kellett moderálni hisz az is egy vélemény!!

Szerinte ez történhetett,mert a saját életéből vette a példát!!!

2010. dec. 17. 08:44
 82/107 anonim ***** válasza:
100%

írj majd,h mi van veletek!

Jobbulást a férjednek!

2010. dec. 17. 08:44
 83/107 anonim ***** válasza:
74%

Kokas Lajos

Szerintem ez most nem ide való....Ird ki uj kérdésnek...

2010. dec. 17. 08:45
 84/107 anonim ***** válasza:
90%

Hát Én annyira szeretem a páromat,hogy jobb lenne ha inkább megcsalna...Minthogy valami baja legyen...

(Inkább gyökér legyen,mint beteg)...

2010. dec. 17. 08:46
 85/107 anonim ***** válasza:
70%

08:46 vok

De ez tényleg nem ide való:)

2010. dec. 17. 08:47
 86/107 Kokas Lajos ***** válasza:
70%
Valóban nem kívánom Offolni ezt a kérdést és tényleg érdekel engem is, hogy mi lett a befelyezése a történetnek. Sorítok, hogy boldog, egészségben és jókedvben gazdag karácsonyotok legyen!!! Ment a kérdés!
2010. dec. 17. 08:48
 87/107 anonim ***** válasza:
72%
ja, én támogatom Kokas Lajos kérdését, szerintem is érdekes, melyiket választanád, vagy autóbaleset vagy megcsal..hmmm..ha a balesetet mondanám azt önzőségből mondanám, de ha megcsalna akkor meg csalódnék benne és szomorú lennék....baleset
2010. dec. 17. 08:57
 88/107 anonim ***** válasza:
86%

Autóbalesete volt ,nem súlyos ,iratok gondolom nála ,beszélni tud,akkor miért nem értesítette senki a családját ?A kórháznak kötelessége ha baleset történt ahogy a rendőrségnek is.Gondolkodjatok már !

Ettől függetlenül ha igaz,jobbulást neki !

2010. dec. 17. 09:08
 89/107 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sajnálom,remélem mielőbb rendbejön a férjed és együtt tudjátok tölteni a karácsonyt!Rossz belegondolni,hogy ilyen történhet,főleg igy ünnepek előtt,a hideg kirázott..Az én párom is nap mint nap az utakon van,reggeltől estig,ez a munkája,nem is merek rá gondolni,hogy bármikor bármi baj történhet.

Kitartás és ird meg,mi van a férjeddel,milyen sérülései vannak,mikor mehet haza!

2010. dec. 17. 09:09
 90/107 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is minden nap az úton van. Sofőr. Én is mindig hívom, ha már egy félórával is később jön haza, bár a munkaidje kötetlen, ezért ez még rosszabb.

Mindenesetre kitartást, és jobbulást a férjednek.

2010. dec. 17. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!