Mit tegyek? Férjem még nem jött haza. Már 4-re otthon kellett volna legyen, telefont sem veszi fel, valami baj van?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok, itt várjuk a kicsi lányunkkal. Alig aludtam valamit, tiszta ideg vagyok.:-(( 26N2010. dec. 17. 07:07
71/107 anonim válasza:
Én jelentettem a moderátoroknak.
72/107 anonim válasza:
Mi volt az első válasz?Lemaradtam..
73/107 anonim válasza:
Örülök hogy meglett a lényeg EZ és semmi más. Reméljük meguszta karcolásokkal és nincsen komoly baja!, Karácsonyra otthon lesz ez a lényeg! Minden jót Nektek és ne idegeskedj!!!
74/107 anonim válasza:
valami olyasmi hogy biztos megcsalt
75/107 anonim válasza:
Valami tapló ilyesmit írt elsőként,hogy : "nincs semmi baja,csak megcsal",vagy valami ehez hasonló volt. Hát nem bunkó némelyik ember?
76/107 anonim válasza:
Jaj hagyjátok már abba könyörgöm.
77/107 anonim válasza:
Na az komoly!!Sok ilyen tapló van!!
78/107 anonim válasza:
Azért remélem nem lesz komolyabb baja a férjnek...
Még ez is sok(k),így karácsony előtt:(
79/107 Kokas Lajos válasza:
Nem akarom védeni az első válaszolót, mert ilyen helyzetben tényleg nem illik senkivel viccelni, de filozofálgatás szintjén érdekes problémát vetett fel. Mi a jobb, ha megcsal, vagy ha autó balesetet szenved. Te mit kívánnál??? (Ezt fel is teszem kérdésnek)
80/107 Tinker Bell válasza:
"Jaj hagyjátok már abba könyörgöm."
Neked mi bajod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!