Mit tegyek? Férjem még nem jött haza. Már 4-re otthon kellett volna legyen, telefont sem veszi fel, valami baj van?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok, itt várjuk a kicsi lányunkkal. Alig aludtam valamit, tiszta ideg vagyok.:-(( 26N2010. dec. 17. 07:07
62/107 anonim válasza:
Azért az első válaszoló pofázatára kíváncsi lennék...megcsal,ja,persze!Tömény rosszindulat vagy!
63/107 anonim válasza:
Hű, remélhetőleg minden jóra fordul! Együttérzek!
64/107 anonim válasza:
Ja... Adtam neki piros kezet, de szívesen adnék az igazival is!
65/107 anonim válasza:
Jaj szegény! Nyugodj meg most már,biztosan csak néhány karcolás,és hamar kiengedik. Jobbulást Neki,te pedig csak óvatosan vezess a kórház felé! Azért,ha visszaírsz még írd meg,hogy hogy vagytok!
66/107 anonim válasza:
Szerencsére legalább megvan a férjed!
Jobbulást neki és ha időd és lelki állapotod engedi akkor írj nekünk pár szót,legalábbis én figyelem a kérdésed:-)
67/107 Tinker Bell válasza:
Nehogy azt higgyétek, hogy az ilyen élőlényt(mert nem ember,ez biztos) érdekli egy kicsit is, hogy mi is történt valójában!
Nem részletezném, hogy mit kívánok neki!
68/107 anonim válasza:
Mostmár ne pánikolj,hála Istennek akkor nem nagy a sérülése...Gondolj a pici lányotokra,biztos érzi Ő is hogy valami nincs rendben anyával....
69/107 anonim válasza:
Első válaszoló! Nyilván végigolvastad az aggódásunkat,és a történet végét is tudod már! Úgy illenék,hogy legalább egy bocsánatot írj a kérdezőnek!
70/107 Tinker Bell válasza:
Az első válaszoló már nem az első válaszoló, ugyanis a moderátorok levették a kommentjét! De tényleg ez lenne a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!