Mit tegyek? Férjem még nem jött haza. Már 4-re otthon kellett volna legyen, telefont sem veszi fel, valami baj van?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok, itt várjuk a kicsi lányunkkal. Alig aludtam valamit, tiszta ideg vagyok.:-(( 26N2010. dec. 17. 07:07
101/107 anonim válasza:
Jobbulást kívánok a férjednek!
102/107 anonim válasza:
Tudsz már valamit? Ugye nem komoly a sérülése?
És Te hogy vagy? Sikerült egy picit megnyugodni?
103/107 A kérdező kommentje:
Azonnal bementem, hál istennek nem esett nagyobb baja, eltört a keze, az orra betört, és agyrázkódást szenvedett. Pár napig kórházba tartják. Ennyivel megúsztuk, de ezt a pár órát amit átéltem nem kívánom senkinek sem. Picire most anyukám ügyel. Vissza megyek később a kórházba. Köszönöm mindenkinek aki írt,és nyugtatót.
2010. dec. 17. 13:56
104/107 anonim válasza:
Hála istennek hogy nincs nagyobb baj!
105/107 anonim válasza:
Sajnálom ami a férjeddel történt, jobbulást!
DE a kórház miért nem értesített?? Nem is értem...
106/107 anonim válasza:
Én sem értem.......
Jobbulást
107/107 anonim válasza:
Sajnos nem mindig ertesit a korhaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!