Mit tegyek? Férjem még nem jött haza. Már 4-re otthon kellett volna legyen, telefont sem veszi fel, valami baj van?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok, itt várjuk a kicsi lányunkkal. Alig aludtam valamit, tiszta ideg vagyok.:-(( 26N2010. dec. 17. 07:07
1/107 anonim válasza:
Hol volt a férjed? Mivel kellett volna hazajönnie és délután 4-re vagy éjszaka? Máskor is volt már olyan, hoyg késett?
Valószinüleg az idöjárás miatt késik, vagy valami közbejött, ne idegeskedj.
2/107 anonim válasza:
Első körben hivd fel a mentőket (104) és kérdezd meg név szerint vittek e valahová ....nevű sérültet. Ha nem akkor a kora szerint kérdezz rá. Akkor ugy dokumentálják hogy N.N. férfi, kor kb. 30 év. Ha igy sem történt szállítás akkor korházba nem került. Majd ird meg mi lett!
4/107 anonim válasza:
Valami családi problémátok volt- e? Mert ha igen lehet ezt az utat választotta. Azt hiszem ha egy személy eltűnt nem muszáj 24 órát várni a bejelentéssel a rendőrségen. De szerintem légy még kicsit türelemmel lehet van rá magyarázata, bár én sem lennék bárminemű magyarázattal ilyenkor megelégedve.
5/107 A kérdező kommentje:
Még nem jött haza, Hajnalba kellett volna megjönnie autóval ment, én már mindenre gondoltam. Még soha nem fordult elő hogy késett volna!!!
2010. dec. 17. 07:34
6/107 anonim válasza:
első hozzászólónak:miért kell egyből azt mondani szerencsétlennek hogy megcsalja?
kérdező majd írd meg mi volt!nem kell a legrosszabbra gondolni!
24N
7/107 anonim válasza:
Jaj Te szegény,először is nyugodj meg.Munkából kellett hazajönnie? Egyáltalán kicseng a telefonja?
8/107 anonim válasza:
Hol volt a férjed?Szerintem próbálj ott érdeklődni,ahonnan haza kellett indulnia.Ha munkából vártad,akkor a munkahelyén érdeklődj,elindult-e haza?
9/107 anonim válasza:
Tényleg... első körben ha tudod a számát valakinek, aki vele volt, akkor őt, utána a mentőknél utánakérdezni, nagyon kedvesek szoktak lenni! Írj, hogy mi lett!!!
Bocs, ha kicsit érthetetlen, vagy félregépelt, vendégek vannak/voltak és most készülünk lefeküdni... de ezt még megvárom
Tessa
10/107 anonim válasza:
Ha dolgozni volt, próbáld meg elérni a munkatársait, ha máshol, akkor azokat, akikkel volt. Remélem nincs semmi baj vele, lehet, csak lerobbant, és pont lemerült a telefonja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!