Véleményt kérek! Modnjátok meg tényleg én gondolkodom rosszul?
Te biztos valami elmeháborodott ember vagy és itt éled ki a csesztetős vágyaidat.Az már milyen tudatlan ember aki nem tudja hogy gyogyszer mellett is lehetsz terhes. Biztos nem igy tervezte szegény főleg hogy irta is hogy melo helyet keresett épp.Én nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz helyzetbe került, persze ő csak egy a sok közül, mert rengeteg szerencsétlen ember van.
Hogy mersz te látatlanban ítélkezni valaki felett is????
Hát szégyenlhetnéd magad.
Nem az előző 73%-os vagyok!
Lehet itt egymást lehordani mindennek, de az igazság az, hogy mindenki a saját életének a kovácsa.Ennyi.
Én vagyok AZ a 73-as, és nem érdekel, mennyire kapálózol az őszinteségem ellen. Ha én nem írom le, leírja más. Engem nem érdekel a kérdező, nem érdekel a párja sem, fel is fordulhatnak felőlem. Itt 3 ember érdekel: a papa, a mama, és a gyerek. Ők azok, akik itt hátrányt szenvednek, akiket kihasználnak és létbizonytalanságban tartanak. Eredetileg nem azért költöztek a szülőkhöz, hogy anyagilag összeszedjék magukat? Mit jelent ez? Hogy már akkor arra számítottak, hogy nekik majd ott lesz az ingyen lakhatás, ingyen minden, amíg meg nem szedik magukat, amikor is dolguk végezetten otthagyják a szülőket. Közben a nőnek feltámadt a lelkiismerete, hogy azért mégiscsak be kellene szállni valamivel, de ugye közben "becsúszott" még egy gyerek, és fájdalom, LEHETETLEN elvetetni. Na innentől annak a pénznek is vége, amit eredetileg meg akartak spórolni. Tovább terhelik a papáékat, akiknek már nagyon nem tetszik a dolog, és kérik az aktív részvételt a családi kiadásokban, jogosan. Milyen rohadt dolog ilyen helyzetbe kényszeríteni idős szüleinket! Inkább ezért kellene szégyenkezni.
Azt még nem is említettem, hogy a sok segély és miegymás, amit majd felvesznek, az pedig engem is károsít, szóval ezért sem vagyok túlságosan együttérző.
Itt vok én csak figyelem hogy már egymás torkának estek.
Szüleim nem idősek(44 mind a kettő).
Spórolás jelenleg is megy lassan de gyűlik a pénz a számlán.
Segélyre abszolút nem vagyunk és nem is leszünk jogosúltak.
Lelki ismeretem eddig is megvolt ez szülte is a vitákat.
Annó még a baba előtt és talán még a kezdetekkor sem volt ilyen a párom,idővel változott meg ami számomra érthetetlen.
Ahányan vagytok annyi féle képpen vélekedtek, én csak arra voltam kiváncsi hogy más is ugy látja e ahogy én.Nos megtudtam hogy IGEN.Az egyik válaszoló pedig méginkább megerősített abban hogy jól tettem hogy a dokira hallgattam és megtartottam a picit.
Sok minden van már a hátam mögött és mindig talpra álltam végül, szoval most is ez lesz, ezen nem aggódom.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!