Véleményt kérek! Modnjátok meg tényleg én gondolkodom rosszul?
Szerintem se. Ha nem is az összeg, de a gesztus miatt mindenképpen nagyon gáz a hozzáállása...
Más lenne, ha felajánljátok a pénzt és a szüleid azt mondják, hogy "ááá, ne hülyéskedjetek, ennek max a felét fogadjuk el". De így...háááát
Szerintem sincs igaza. Azért nagy a szája, mert nem a saját szüleivel szemben csinálja ezt, velük szemben lehet, hogy ő sem merné. Neked van igazad, igenis be kellene valamivel szállni a rezsibe. Elég unszimpatikus vonás a párodban, hogy úgy gondolja, hogy rendben van, hogy ingyen él mások nyakán, és főleg a te szüleiddel ilyen tiszteletlen...
Beszéld meg vele, hogy márpedig amíg ott laktok, és ti is fogyasztottok, nem csak a netet kell fizetni. Értelmes felnőtt ember ezt felfogja. Ha nem fogja fel, akkor valami nem jól van...
Ezek szerint ti nem esztek, nem használtok vizet, áramot, villanyt, nem élvezitek a meleget a lakásban.
Tényleg ingyen éltek a szüleid nyakán. Elhiszem, hogy ez a párodnak nagyon kényelmes, de illene besegíteni a költségekbe. Ha nem változtattok, hamarosan harag lesz köztetek a szüleiddel.
Az ő szülei nem segítenek nektek? A volt férjed nem fizet gyerektartást? Legalább azt illene odaadni a nagyszülőknek, mert egyelőre úgy tűnik, ők gondoskodnak a fiadról anyagilag és nem te.
Te gondolkodsz normálisan, hát basszus akkor gondolom esztek is otthon ..stb
elég rosszul látja a dolgokat.. pedig pont ő a férfi és neki kellene majd később eltartania a családját..
ezen gondolkodás alapján hogyasn fogja?
Az Ő szülei szó nélkül eltartanának benneteket? Valószínű nem.
Természetes hogy be kell szállnotok a rezsibe, kajába
Szerintem is undorító. Tudja a párod, hogy mennyibe kerülne albérletet és rezsit fizetni? Ennek a 10-15 ezer Ft a töredéke.
Ha nem lennél terhes, én is azt mondanám, hogy addig menekülj (rúgd ki), amíg lehet. Így viszont már nehezebb ügy. Te tény, hogy élősködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!