Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményt kérek! Modnjátok...

Véleményt kérek! Modnjátok meg tényleg én gondolkodom rosszul?

Figyelt kérdés
Elváltam, van egy fiam.Jelenleg élettársi kapcsolatban élek és a szüleimnél lakunk amíg kicsit össze szedjük magunkat anyagilag a párommal.Én táppénzen vok ( 32hetes kismama), párom jelenleg tanul.Mindössze a netet füzetem anyáméknak és evvel gyakorlatilag letudok mindent velük szemben.Nekem ez nagyon kínos hisz mondták is és illene is beleszállni a rezsibe.Szó szerint ingyen élünk.Legalább egy 15eft-ot adnék az a minimum.Erre a párom azt mondta rosszul gondolkodom mert ez nem reális.Tehát ő ugy gondolja hogy kifizetjük a netet és onnantol kezdve nincs gondunk.Mult honapban nagyon magas volt az egyik csekk és anyám kért hogy 10ezret adjak, erre volt is felháborodás párom részéről.szerintem nincs igaza.Szerintetek?
2010. dec. 15. 09:34
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
A párod élősködő. Röviden ennyi. Könnyen jártatja a pofáját, amíg olyan emberek eltartják, akikhez gyakorlatilag semmi köze. Én kirúgnám a helyedbe, vagy eltakarítanám dolgozni. Suli melett is. Más is megcsinálja. Az eszem áll meg.
2010. dec. 15. 09:40
 2/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se. Ha nem is az összeg, de a gesztus miatt mindenképpen nagyon gáz a hozzáállása...

Más lenne, ha felajánljátok a pénzt és a szüleid azt mondják, hogy "ááá, ne hülyéskedjetek, ennek max a felét fogadjuk el". De így...háááát

3/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs igaza. Azért nagy a szája, mert nem a saját szüleivel szemben csinálja ezt, velük szemben lehet, hogy ő sem merné. Neked van igazad, igenis be kellene valamivel szállni a rezsibe. Elég unszimpatikus vonás a párodban, hogy úgy gondolja, hogy rendben van, hogy ingyen él mások nyakán, és főleg a te szüleiddel ilyen tiszteletlen...

Beszéld meg vele, hogy márpedig amíg ott laktok, és ti is fogyasztottok, nem csak a netet kell fizetni. Értelmes felnőtt ember ezt felfogja. Ha nem fogja fel, akkor valami nem jól van...

4/49 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy édesanyád tűri az ingyenéléseteket. Főleg a srác részéről. Ő tanul, ó szegény, és a gyerekét hogyan fogja eltartani? Basszus ez a kapcsolat már rég rosz.
 5/49 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint ti nem esztek, nem használtok vizet, áramot, villanyt, nem élvezitek a meleget a lakásban.

Tényleg ingyen éltek a szüleid nyakán. Elhiszem, hogy ez a párodnak nagyon kényelmes, de illene besegíteni a költségekbe. Ha nem változtattok, hamarosan harag lesz köztetek a szüleiddel.

Az ő szülei nem segítenek nektek? A volt férjed nem fizet gyerektartást? Legalább azt illene odaadni a nagyszülőknek, mert egyelőre úgy tűnik, ők gondoskodnak a fiadról anyagilag és nem te.

2010. dec. 15. 09:41
 6/49 anonim ***** válasza:
100%

Te gondolkodsz normálisan, hát basszus akkor gondolom esztek is otthon ..stb

elég rosszul látja a dolgokat.. pedig pont ő a férfi és neki kellene majd később eltartania a családját..

ezen gondolkodás alapján hogyasn fogja?

7/49 anonim ***** válasza:
100%
A gyerkőc az előző házasságból van, vagy az élettársadtól? Nekem a leírásból nem derült ki egyértelműen.
 8/49 anonim ***** válasza:
100%

Az Ő szülei szó nélkül eltartanának benneteket? Valószínű nem.

Természetes hogy be kell szállnotok a rezsibe, kajába

2010. dec. 15. 09:42
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is undorító. Tudja a párod, hogy mennyibe kerülne albérletet és rezsit fizetni? Ennek a 10-15 ezer Ft a töredéke.

Ha nem lennél terhes, én is azt mondanám, hogy addig menekülj (rúgd ki), amíg lehet. Így viszont már nehezebb ügy. Te tény, hogy élősködik.

2010. dec. 15. 09:43
 10/49 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem hány évesen gondolkodtok így?Terhesen egy gyerekkel anyád nyakán a pasiddal???Szerencsétlen anyád.szép párod van,frankó kilátások.Gratulálok.
2010. dec. 15. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!