Véleményt kérek! Modnjátok meg tényleg én gondolkodom rosszul?
Akárki akármit mond, ez a helyzet így ebben a formában NEM normális.
Aki azt mondja, hogy a szüleivel élnek, de nekik így jó, mert ha akartak volna, akkor elmehettek volna, na az is más helyzetben van, mert elmehetett volna!De a kérdező azért van otthon még mindig, mert nincsen lehetősége elmenni az anyagiak miatt.Ha pedig a lakhatásom nincsen biztosítva sem a gyermekemnek, sem nekem /az élettársat csak halkan mondom/ akkor bizony nem szülök még egy gyermeket a bizonytalanra.És nem szülök egy ilyen férfinek főleg, aki még tanul, nekem kéne őt is eltartani, és még ha lenne is miből, akkor sem segít az én szüleimen, akik bizony fedelet adnak a fejünk fölé, stb.
Kérdező:Te azért tetted fel a kérdést, mert tudod jól, hogy nem mennek a dolgok normálisan nálatok.Szerintem idősebb is vagy a párodnál, a te szüleidnél laktok, tessék a sarkadra állni, de gondolom az is benne van a pakliban, hogy félsz, ha kinyitod a szádat, akkor egyedül maradsz két gyerekkel.
12:01 Abszolut egyetértünk.
Feltett egy kérdést,de nem bólogató jánosokat kell várni,azokat meghagyjuk annak,akinek nincs elég agya,hogy gondolkodjon.Aki egy kicsit is utána gondol ennek a helyzetnek,azt felháborítja,hogy vannak ilyen emberek,akik ilyen körülmények közé,a szülők pénztárcájára vállalnak gyereket,egy link,nemtörődöm és sóher apuka mellé.A kérdezőnek van már egy gyereke.Inkább egy gyermek,megkockáztatva,hogy nem lehet több,mint kettő,akiket ő és a párja nem képesek eltartani.Ha a szülők nem lennének és mégis teherbeesik tabletta mellett,akkor is megtartja? Mekkora terhet lehet még rakni a nagyszülőkre? Két totálisan felelőtlen ember egy végtelenül toleráns szülőkkel,valóban dícséretes párosítás.
pff... Mekkora kretének is írnak ide! Gondolom ha nem a szülőknél lakna akkor is lakna valahol.Sokan akik nyugodt renezett körülmények közt élnek, fel sem fogják hogy bizony van más élethelyzet is.Az ember élete pillanatok műve alatt változhat meg sajnos.
Mellesleg nővéremék amikor másodszor terhes lett elvetették, és bizony ugy alakult hogy nem lehetett több babájuk.5 évesen sajnos meghalt a kisgyerekük és ott maradtak ketten, és bizony nem tudtak talpra állni mert nem volt kiért.És hát remény sem maradt hogy egyszer még a saját gyermeküket ölelhessék magukhoz mivel meddő lett.Tönkre ment az életük, elváltak.:(
Szomoru de bizony van ilyen.
Persze,az ember élete megváltozhat.Ha megvan a gyerek és bajba kerül az ember,akkor mindent megtesz,hogy kihozza belőle a legjobbat.De ha valaki szarban csücsül,az miért rángat bele még egy életet pusztán felelőtlenségből?
Aki nem ért egyet veled,az ezek szerint kretén.Tudod az én szemszögemből pedig te vagy az.A 0%-os hozzászólásod pedig csak még jobban meggyőz,hogy nem vagyok vele egyedül.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
Ez nem nulla szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!