Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltál tavaly szilveszt...

Mit csináltál tavaly szilveszterkor? és mit fogsz idén?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 17:45
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Otthon aludtam várandósan. Idén is aludni fogok a kisfiammal (:
2011. nov. 12. 09:32
 42/50 anonim ***** válasza:
Jé, milyen régi kérdés és én voltam az első válaszoló (:
2011. nov. 12. 09:33
 43/50 anonim ***** válasza:

Tavaly egy baráttal és a férjemmel beszélgettük át az éjszakát, és ettünk-ittunk, jó hangulatban telt az este otthon. Éjfélkor pedig koccintás, és megígértük egymásnak, hogy jövőre már pici babával lépünk az új évbe.

Idén egy hónapos babával fogunk ünnepelni, szerintem alvással :)

2011. nov. 12. 10:04
 44/50 anonim ***** válasza:
Tvaly egy diszkóban voltam, iszonyat szxar volt. idén sztem itthon leszek. en is ruhellem a partikenyszert.
2011. nov. 12. 10:15
 45/50 anonim ***** válasza:
A tavalyi volt életem legrosszabb szilvesztere,ami eddigi életem legrosszabb évét zárta igy hát nem is lett volna nagy értelme jol érezni amagmat. 9 kor kib@sztuk a vendégeket,és elmentünk aludni a férjemmel,mindenki külön szobába,én sirva.Idén remélem egy kicsit jobb lesz,bár nem hiszem hogy tudunk menni valahova a két pici miatt.
2011. nov. 12. 11:33
 46/50 anonim ***** válasza:
Tavaly itthon untam magam, idén minden reményem szerint dolgozok.
2011. nov. 12. 11:43
 47/50 anonim ***** válasza:

Egyik barátom szórakozóhelyén ünnepeltük a szilvesztert a barátokkal. Ott volt mindenki aki számít. És nagyon jól sikerült. Remélem az idei is olyan jó lesz, mint tavaly :)

19/L

2011. nov. 12. 11:43
 48/50 anonim ***** válasza:
56 fős házibulit tartottam :D durva volt. Idén még nem biztos de szerintem ismétlünk csak kevesebben:)
2011. nov. 12. 12:32
 49/50 anonim válasza:
Tavaly szilveszterkor kicsaptuk magunkat :)
2011. nov. 12. 12:56
 50/50 anonim ***** válasza:

én eddig mindig diszkókban ünnepeltem, de mióta van barátom házibuliban voltunk pl tavaly - én szobanövény effektet tudok adni (a haverjaival valahogy nincs miről beszélnem)

most ezt szeretném megúszni - a párom nyitott az ötletekre -még nem találtam ki, ahogy a hozzászólásokat olvastam, se láttam hasznosíthatót sajna.

2011. nov. 13. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!