Mit csináltál tavaly szilveszterkor? és mit fogsz idén?
Szobámban voltam egyedül és ez most is így lesz:)
19/L
tavaly párommal ketteben voltunk
őszintén szólva 11körül elaludtunk:D
idén még nem tudom,vele leszek az biztos,de hogy kettesben vagy társasággal,az még majd kiderül
23/N
Otthon beszélgettem a párommal. Majdnem szakítottunk..."Hatalmas" volt. Idén ketten leszünk a barátnőmmel, iszogatunk, beszélgetünk, mozizunk, életem legjobb szilvesztere lesz! :)
22/L
Tavaly: Néztük a tv-t, rágcsáltuk a tökmagot.
Idén: Nézzük a tv-t rágcsáljuk a tökmagot.
Jövőre: ....
Alapvetően nem vagyok szilveszterezéspárti. Azért, mert AKKOR OTT AZNAP JÓL K E L L magát az embernek éreznie.
Az egészben van egy ilyen "bulikényszer". És hát a bulifíling meg nem megy gombnyomásra.
Ráadásul a kutyáinkat nem tesszük ki az idióta durrogtatásnak, tehát maradunk itthon, benn a házban. Kihozunk vagy veszünk nagyon jó filmeket, eszünk, iszunk, éjfélkor pezsgő aztán szunya. Újév reggelén pedig fitten ébredve röhögjük a sok támolygó kómás másnapos reggelig ébrenlévő embert.
38F és 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!