Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltál tavaly szilveszt...

Mit csináltál tavaly szilveszterkor? és mit fogsz idén?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 17:45
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Párommal és a családjával voltam a szabadban. Idén valószínű dolgozik így egyedül leszünk a pocaklakóval. Nekem nem fontos szilveszterkor a társaság ( kivéve persze a páromét)
2010. dec. 18. 21:14
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly itthon ültem,megnéztem a tanyasi tüzijátékot,aztán megborultam.Idén:vagy a barátommal,vagy a reptéren-remélhetőleg a kettő együtt:))
2010. dec. 18. 21:26
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly 2 bnőm jött hozzám és filmeztünk "moziztunk", koncerteket néztünk, iszogattunk és szórakoztunk:)

Idén valószínűleg szilveszteri buliba megyek, nem szeretnék otthon ülni, különben is egy felejthetetlen bulival a barátokkal, szeretném elfelejteni ezt az évet és hogy mennyire félresikerült. Jövőre meg ha mindent helyrehoztam azt fogom ünnepelni :)

17/L

2010. dec. 18. 23:05
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb baráti társaságban voltunk, állítólag mások szerint lapos volt az este, de én a fellegekben jártam, mert előző nap jöttünk össze végre normálisan a kedvesemmel.

Együtt töltöttük ezt az évet, most is együtt, barátaink társaságában leszünk szilveszterkor :)

29/N

2010. dec. 19. 14:01
 35/50 anonim ***** válasza:

Házibuliban voltam

Házibuliban leszek

17/L

2010. dec. 19. 14:10
 36/50 anonim ***** válasza:
Tavaly a szüleimmel voltunk itthon, tvztünk, társasoztunk, táncoltunk :D Idén a barátnőm bulijába megyek.
2010. dec. 19. 14:45
 37/50 anonim ***** válasza:
tvt néztem éjfélkor pezsgö a szülökkel utána pucér nös müsor amiben vetköztek recska aztán alvás. sztem detto ez lesz
2010. dec. 19. 15:09
 38/50 anonim ***** válasza:
Tavaly H1N1-em volt szilveszterkor, remélem idén barátnőmékkel tudok menni bulizni, vagy párommal síelni.
2010. dec. 19. 16:09
 39/50 anonim ***** válasza:

Tavaly szilveszterkor dobott a barátom. Egész nap bőgtem, este elmentem a kishúgommal a mamámhoz -hogy anyáék kettesben tudjanak lenni-, de ott is csak bőgtem, aztán 10-kor lefeküdtem aludni.

Szerintem ennél már csak jobb lehet:)

2011. nov. 12. 08:56
 40/50 anonim ***** válasza:

iszonyat szar buliban voltam, idén nem megyünk sehova már megszületett a pici babánk és hármasban fogjuk tölteni

eszük a virslit isszuk a forralt bort csipegetünk ezt azt áthívjuk a nagyszülőket

persze ezt csak akkor ha a párom nem lesz épp szolgálatba, mert ha igen akkor hazautazom édesanyámékhoz és 1-2 órára elmegyek a barátaimhoz

2011. nov. 12. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!