Mit csináltál tavaly szilveszterkor? és mit fogsz idén?
Tavaly 2 bnőm jött hozzám és filmeztünk "moziztunk", koncerteket néztünk, iszogattunk és szórakoztunk:)
Idén valószínűleg szilveszteri buliba megyek, nem szeretnék otthon ülni, különben is egy felejthetetlen bulival a barátokkal, szeretném elfelejteni ezt az évet és hogy mennyire félresikerült. Jövőre meg ha mindent helyrehoztam azt fogom ünnepelni :)
17/L
Nagyobb baráti társaságban voltunk, állítólag mások szerint lapos volt az este, de én a fellegekben jártam, mert előző nap jöttünk össze végre normálisan a kedvesemmel.
Együtt töltöttük ezt az évet, most is együtt, barátaink társaságában leszünk szilveszterkor :)
29/N
Házibuliban voltam
Házibuliban leszek
17/L
Tavaly szilveszterkor dobott a barátom. Egész nap bőgtem, este elmentem a kishúgommal a mamámhoz -hogy anyáék kettesben tudjanak lenni-, de ott is csak bőgtem, aztán 10-kor lefeküdtem aludni.
Szerintem ennél már csak jobb lehet:)
iszonyat szar buliban voltam, idén nem megyünk sehova már megszületett a pici babánk és hármasban fogjuk tölteni
eszük a virslit isszuk a forralt bort csipegetünk ezt azt áthívjuk a nagyszülőket
persze ezt csak akkor ha a párom nem lesz épp szolgálatba, mert ha igen akkor hazautazom édesanyámékhoz és 1-2 órára elmegyek a barátaimhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!