Tavaly egy vadállati házibuliban voltam, annyira állat volt, hogy egyik haverom majdnem ott maradt, nekem kellett kihívni a mentőket!!! :DD Zenét zárt kocsiban tisztán lehetett hallani már a főútról, annyira durva volt, ablakok rezonáltak stb... Olyan emberek betévedtek akiket nem is hívtunk... Mindenki lerészegedett, összeszedtem, a DJ csaját aztán jól megpakoltam, valami 10 körül értem haza reggel!!!!! Hát odatettünk aznap egy kicsit!!!! Remélem a mostani is ilyen brutális lesz minimum!!!!
2010. dec. 18. 13:57
22/50 anonim válasza:
A faluháznál minden évben nagyon jó buli van. Jó nagy adag gulyás, virsli, süti. Egy kis iszogatás (nem ájulásig), tánc, éneklés, éjfélkor tüzijáték, mindenki mindenkivel koccint.
Már kicsi korom óta (persze akkor még a szüleimmel, most a barátokkal, de a szüleim is ott vannak, csak az ő barátaikkal) így szilveszterezünk és még sokáig így is fogunk. Soha nem mennék helyette egy városi discoba. Itt érzem, hogy az emberek összetartoznak.
18/F
2010. dec. 18. 14:09
23/50 anonim válasza:
Tavaly barátnőmmel voltam, nem volt egy hajde, nem is volt rossz. Idén reméltem, hogy párosan töltöm a szilvesztert, de nem úgy alakult, szóval megint felcsörgetek egy két barátnőt. Azért reménykedem, hátha valaki még bekopogtat azon a bizonyos fehér lovon :)
10 hónapja ért véget a kapcsolatom, mostmár úgy érzem készen állok egy másikra.
2010. dec. 18. 14:13
24/50 anonim válasza:
Tavaly egyik barátomnál voltam, 7en voltunk összesen, csa tv-ztünk meg iszogattunk.
Idén nagy buli lesz.
18/L
2010. dec. 18. 14:56
25/50 anonim válasza:
Tavaly egy barátunkhoz utaztunk az ország másik végébe, elég ritkán tudunk találkozni. Kihasználtunk az alkalmat, ott voltunk 6an, jókat dumáltunk, iszogattunk kicsit, társasoztunk, ilyesmik. Idén párom bátyjáékhoz megyünk, belük is hasonló program van kilátásban. Egy jó nagy dumálás... nekem nem hiányzik a nagy, zajos buli... egy ilyen borozgatós, beszélgetős éjszakát sokkal többre értékelek.
2010. dec. 18. 15:07
26/50 anonim válasza:
pároméknál voltam. És idén is hozzájuk megyek pár napra.
2010. dec. 18. 15:38
27/50 anonim válasza:
A szobámban ültem a gép előtt.
A szobámban fogok ülni fogok a gép előtt.
2010. dec. 18. 17:30
28/50 anonim válasza:
- fogok
2010. dec. 18. 17:30
29/50 anonim válasza:
Szüleimmel, nagynénémékkel, unokatesóimmal voltunk. Néztük a tévét. Halálra untam magam.
Idén is kb. így lesz, illetve unokatesómék hívtak házibuliba, de nem biztos, hogy megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!