Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a karácsonyt! EGyedül...

Tetris kérdése:

Utálom a karácsonyt! EGyedül vagyok vele?

Figyelt kérdés

Igenis utálom, hogy egy csomó pénzt elverünk midenféle baromságra, muszály örülni a legostobább ajándéknak is, nehogy már megsértődjön, aki adta.

Kivágnak az ünnep miatt egy csomó fát, a bejglit nem szeretem, és az egész olyan "jaj de szeretjük egymást" érzés nekem megjátszottnak, erőltetettnek tűnik.

Napikig zárva vannak a minden, és egyáltalán ez az egész túlságosan fel van fújva.

A családi összejövetelen mindenki bagózik, a kaja ehetetlen, jönnek a nyálas puszik, de az minimum, hogy felgyullad a fa.

2010. dec. 2. 17:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Nme a karácsonyt nem szeretitek ti! Csak beleragadtatok valami képmutatásba!Persze hogy nem szeretitek! A képmutatást és a hazugságot senki sem szereti! Tessék kiborítani a bilit! Az advent erre ideális. Mindenkinek beolvasni, mindenki mondja el, mi fáj, mi nem jó, és tiszta lappal kezdeni a karácsonyt! Meglátjátok, szeretni fogjátok! Nme kell műmosoly, hanme őszinte szó! És bátornak kell lenni. Tisztázni mindent, és azzal ünnepelni csak, akit ŐSZINTÉN szeretünk. Csak van ilyen. Ha más nem, önmagad.

Főzni meg nem az etikett szerint kell, hanem amit szeretsz, és amire "fussa" mi évekig bablevest ettünk, és szerettük.

Ajándékot akkor adjatok csak, ha szívből jön, és ne legyen drága! Ha betartjátok az "őszinteséget" akkor szeretni fogjátok újra, mint kis korotokban. A hazugságot értelmes ember nem szereti, szenved miatta.Kezd el te, a családod is szeretetre vágyik.

2010. dec. 7. 15:24
 42/42 anonim ***** válasza:
Eltelt 11 ev es detto az erzesem utalom nyalas csaladi unnepet mikor nekem meg nincs.. pedig imadnam
2020. dec. 30. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!