Utálom a karácsonyt! EGyedül vagyok vele?
Igenis utálom, hogy egy csomó pénzt elverünk midenféle baromságra, muszály örülni a legostobább ajándéknak is, nehogy már megsértődjön, aki adta.
Kivágnak az ünnep miatt egy csomó fát, a bejglit nem szeretem, és az egész olyan "jaj de szeretjük egymást" érzés nekem megjátszottnak, erőltetettnek tűnik.
Napikig zárva vannak a minden, és egyáltalán ez az egész túlságosan fel van fújva.
A családi összejövetelen mindenki bagózik, a kaja ehetetlen, jönnek a nyálas puszik, de az minimum, hogy felgyullad a fa.
Én szeretem a karácsonyt, és nagyon várom. Igaz, nem szoktunk költekezni, csak a gyerekeinkkel, a barátainkkal, és azokkal a szüleinkkel talizunk, akiket szeretünk.
Nem szoktunk sok édességet enni, és sosem veszünk butaságokat. Viszont készülünk, hoyg igazi meglepetést szerezzünk mindenkinek. Karácsonykor az egész lakás szép és illatos, mindenki otthon van, senki sem siet. Egész héten nem szedjük le az asztalt, és otthon is csillogós ruhákban, meg szép harisnyákban fetrengünk. Sétálni is szoktunk, és a barátnőm gyümisalit csinál.
Eljönnek anyámék, és végre le is ülnek, és nagyon jókat főzök nekik.
Mindig különlegesen szép csomagokat csinálunk, felhívjuk a régi barátainkat, és zserbót sütönk, a férjem meg bezárkózik egy napra, bevonja szemeteszsákkal a konhát, és véres halpikkelyekkel terít be mindent.
Csillagszóró is van, meg gyertya, bor és pezsgő. Meg narancs és dió.
Én is utálom! Én mindig bezárom magamat a szobámba, csak egy tányér vacsit viszek fel és tévézek vagy laptopozok.
Nem kérek a társaságból, de a rokonok tudják, hogy antiszociális vagyok.
19/L
Nevetséges, hogy mindenki nyervákol, hogy pénzköltés meg erőltetett, megjátszott szeretet, blablabla... Szerintem ahol megjátsszák a szeretetet, ott nem a karácsony a legnagyobb baj... Mellesleg mindenki úgy ünnepli, ahogy akarja. Ki mondta, hogy ajándékokat kell venni? Senki. Ki mondta, hogy költs egy vagyont? Senki. Ki mondta, hogy zabáld tele magad és hízz 10 kilót? Senki. Ki mondta, hogy gyújtsd fel a fenyőt? Senki. Na látjátok. Saját magatoknak állítotok korlátot.
Meg persze manapság divatos utálni mindent. Van, aki a tévét, van aki nyugatot, és igen, van aki a karácsonyt. Röhej, hogy már ebből is divatot csinálnak/csináltok...
Én is utálom. Idén megpróbálok valahogy kibújni az egész alól. Remélem sikerül :S
12/L
Tudod ez nagyon szomorú!Én szeretem a karácsonyt nagyon is.Nekünk műfenyőnk van,szóval nincs fenyőfa illat.Imádok jókat enni,szépen felöltözni,karácsonyi zenéket hallgatni,karácsonyos filmeket nézni,ajándékokat vásárolni.De ez a baj,hogy ugye sok helyen nincsen pénz,így ezek elmaradnak és marad az aggodalom,még jobban felerősödik az emberben a tehetetlen helyzete és csak azok élvezik szegényen a karácsonyt akik tényleg boldogok.
De tessék itt vannak nektek ajándék ötletek [link] ez az egyik amibe belefárad az ember,keresgélni az ajándékokat ki minek örülne.Ha van valami ami tettszik innen mutassátok meg az ismerőseiteknek és máris elkerültétek a felesleges ajándékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!