Más is tölti EGYEDÜL a karácsonyt? Vagy csak én.
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 16:18
1/19 anonim válasza:
én itthon vagyok a családdal, de abszolút nincs karácsonyi hangulat, és úgy tűnik a szilvesztert is egyedül fogom tölteni, épp most szakított velem MSN-en a barátom....
2/19 anonim válasza:
Csatlakoznák az elöttem szolohoz..nekem sincs senkim,s a családdal töltöm 20L
3/19 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel! Lesz jobb. Vagy nem?
2009. dec. 24. 16:41
4/19 anonim válasza:
Nekem meg sem fordulna a fejemben hogy ne a családdal töltsem, bár ez sem valami nagy élmény, nem értem miért kell zeét hallgatniuk meg inniuk, na mindegy, biztos bennem van a hiba
21/f
5/19 anonim válasza:
ez számomra furcsa, hogy a családdal töltött karácsonyt egyedül töltöttnek ítélitek meg.... mikor a család a legfontosabb ilyenkor, nem az, h van e pasid vagy nincs...
6/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs pasim, mert pasi vagyok.
Családom sincs, mert meghaltak.
Van valahol egy hülye öcsém, de nem tudom felvenni vele a kapcsolatot.
2009. dec. 24. 19:57
7/19 anonim válasza:
Most én is egyedül vagyok, bár vacsorára itt volt Apukám, de nem vagyunk túl jó viszonyban. Sajnos már nincs más rokonom.
8/19 anonim válasza:
nálam is ez van mint 1. válaszolónál, csak velem nem szakított a bnőm, de nem érzem jól magam itthon.
9/19 anonim válasza:
Nincs családod, ezt sajnálom.....
Most hülye szektás keresztéynenk fogtok hinni, de veled van Krisztus. Szerintem ez nem mese....
10/19 anonim válasza:
Én már a kérdésről levágtam, hogy nem a barátnőd miatt érzed magad rosszul(mint az egyik kommentelő írta) hanem hogy teljesen egyedül!? Én a családommal, azaz csak Apuval de amikor elment aludni kicsit egyedül éreztem magam én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!