Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Más is tölti EGYEDÜL a karácso...

Más is tölti EGYEDÜL a karácsonyt? Vagy csak én.

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ne értsetek félre, én nem a kérdezőt nem értem(én is levettem, hogy ő TÉNYLEG egyedül van), hanem az első néhány válaszolót...az ő válaszukból az jött le, hogy náluk az a lényeg, h pasi legyen, amugy meg egyedül vannak...mekkora hülyeség.... a kérdezőt valóban sajnálom, el sem tudom képzelni, milyen lehet valóban egyedül tölteni a karácsonyt, mert nekem nagy családom van és mindig velük töltöm(ami másokkal ellentétben számomra nem az egyedüllétet jelenti)...nincsenek olyan jóbarátaid, akik szívesen látnának családjuk körében ilyenkor?
2009. dec. 25. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én is tök egyedül töltöttem a karácsonyt, nincs családom. Pasim sincs, bár ha lenne, és elvit volna az ő családjához, akkor is egyedül éreztem volna magam, mert más családja, nem az én családom.

Édesanyám 9 éves koromban meghalt egy autóbalesetben.

Van 2 féltestvérem, meg egy alkoholista apám, ők nagyjából összetartanak, de rám nem kíváncsiak.

Ráadásul főzni sem tudtam, mert elromlott a gáztűzhelyem.

A kollegáktól azért kaptam üdvözlő sms-eket, na meg felhívott a keresztanyám Békéscsabáról, hogy kár, hogy ilyen messze vagyok, mert küldött volna nekem, a karácsonyi ételekből, amiket készített. Ezzel aztán nagyon megvígasztalt.

A lényeg, hogy egy kicsit besokalltam. Még szerencse, hogy karácsony és Szilveszter között, van egy kis átmenet, mert biztos becsavarodnék, ha még 1 napot egyedül kellene töltenem, azzal a tudattal, hogy a szerencsések ezeken a napokon, a családjukkal lehetnek.

2009. dec. 26. 23:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves 23.47-es válaszoló!

Nagyon sajnállak, de túléltük ezt a Karácsonyt is. Neked sem lehet könnyű, de próbálj meg bizakodva gondolni az új évre. Ha írsz privátban, biztos hogy válaszolok és kicsit felvidítalak.

2009. dec. 27. 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igazán köszönöm, de nem szeretem, ha sajnálnak. Nem panaszkodni akartam, csak azért írtam, hogy tudassam,együtt érzek veled.

Szomorú sem vagyok , csak lehangol a dolog.

Szívesen beszélgetnék veled privátban, de csak tegnap este regisztráltam, nem tudom, hogyan vehetnénk fel a kapcsolatot.

2009. dec. 27. 14:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt úgy tudod megtenni (amennyiben akarod), hogy a kérdés alatt lévő "Privát e-mail a kérdés kiírójának" linkre kattintasz.

Én sem vagyok egy siránkozó tipus, a hétköznapok során nem érek rá a problémáimmal foglalkozni.

Kösz, hogy írtál.

2009. dec. 27. 15:11
 16/19 anonim válasza:
20 éves srác vagyok, van családom, egy húgom, értelmiségi apám, aki jól keres, értelmiségi anyám, aki szintén jól keres és 3 nagyszülőm él a 4-ből. A szentestét egy kocsmában töltöttem. Otthon voltam ajándékbontáson, kaptam sok szart, amivel semmit nem tudok kezdeni, mert nem is ismernek, és nem is kiváncsiak rám. Semmit nem tudnak rólam a nevemen, az életkoromon és néhány hobbim tényén kívül. Pénzelnek, mert még tanuló vagyok. Ennyi a kapcsolatunk. Hosszú történet, de így alakult az évek során. Mondanám, hogy versenyezzünk, de talán még mindig egy picivel nekem jobb. Egy cigánysráccal söröztem, aki cserébe azért, hogy fizettem az italát, mesélt a börtönéletről. Álmaim szentestéje. :)
2010. jan. 9. 04:41
 17/19 anonim ***** válasza:

12. 27. 14:45-ös vagyok.

Igen, én is azt hiszem, hogy neked egy kicsit jobb.

Az felfoghatatlan számomra, hogy ebben a viszonylag nagy családban, amiben élsz, nincs egyetlen ember sem, aki közelebb állna hozzád, mint a többiek.

Bár nem ismerlek, de azt kell mondanom, úgy gondolom, hogy valamit nagyon elronthattál az évek során.

2010. jan. 9. 15:44
 18/19 anonim ***** válasza:

igen van más is...

Párkapcsolatom már nincsen...pedig sokáig ez volt minden reményem egy kiegyensúlyozott családra.

Van családom ugyan, de most is mindenki a saját szobájában van csukott ajtó mögött, mint mindig, senkise beszél senkivel...

Újabban nagyon úgy érzem, hogy a barátaim is sz_rnak a fejemre, úgyhogy nagy valószinűséggel szilveszterkor is egyedül leszek...

2010. dec. 22. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
De furcsa visszaolvasni amit EGY ÉVE ÍRTAM IDE.:) Most is apummal vagyok, de sokkal jobb hangulatban, nem szenvedek most szerelembe és semmi:) Boldog Karácsonyt(L)
2010. dec. 24. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!