Más is tölti EGYEDÜL a karácsonyt? Vagy csak én.
Szia! Én is tök egyedül töltöttem a karácsonyt, nincs családom. Pasim sincs, bár ha lenne, és elvit volna az ő családjához, akkor is egyedül éreztem volna magam, mert más családja, nem az én családom.
Édesanyám 9 éves koromban meghalt egy autóbalesetben.
Van 2 féltestvérem, meg egy alkoholista apám, ők nagyjából összetartanak, de rám nem kíváncsiak.
Ráadásul főzni sem tudtam, mert elromlott a gáztűzhelyem.
A kollegáktól azért kaptam üdvözlő sms-eket, na meg felhívott a keresztanyám Békéscsabáról, hogy kár, hogy ilyen messze vagyok, mert küldött volna nekem, a karácsonyi ételekből, amiket készített. Ezzel aztán nagyon megvígasztalt.
A lényeg, hogy egy kicsit besokalltam. Még szerencse, hogy karácsony és Szilveszter között, van egy kis átmenet, mert biztos becsavarodnék, ha még 1 napot egyedül kellene töltenem, azzal a tudattal, hogy a szerencsések ezeken a napokon, a családjukkal lehetnek.
Kedves 23.47-es válaszoló!
Nagyon sajnállak, de túléltük ezt a Karácsonyt is. Neked sem lehet könnyű, de próbálj meg bizakodva gondolni az új évre. Ha írsz privátban, biztos hogy válaszolok és kicsit felvidítalak.
Kedves Kérdező!
Igazán köszönöm, de nem szeretem, ha sajnálnak. Nem panaszkodni akartam, csak azért írtam, hogy tudassam,együtt érzek veled.
Szomorú sem vagyok , csak lehangol a dolog.
Szívesen beszélgetnék veled privátban, de csak tegnap este regisztráltam, nem tudom, hogyan vehetnénk fel a kapcsolatot.
Ezt úgy tudod megtenni (amennyiben akarod), hogy a kérdés alatt lévő "Privát e-mail a kérdés kiírójának" linkre kattintasz.
Én sem vagyok egy siránkozó tipus, a hétköznapok során nem érek rá a problémáimmal foglalkozni.
Kösz, hogy írtál.
12. 27. 14:45-ös vagyok.
Igen, én is azt hiszem, hogy neked egy kicsit jobb.
Az felfoghatatlan számomra, hogy ebben a viszonylag nagy családban, amiben élsz, nincs egyetlen ember sem, aki közelebb állna hozzád, mint a többiek.
Bár nem ismerlek, de azt kell mondanom, úgy gondolom, hogy valamit nagyon elronthattál az évek során.
igen van más is...
Párkapcsolatom már nincsen...pedig sokáig ez volt minden reményem egy kiegyensúlyozott családra.
Van családom ugyan, de most is mindenki a saját szobájában van csukott ajtó mögött, mint mindig, senkise beszél senkivel...
Újabban nagyon úgy érzem, hogy a barátaim is sz_rnak a fejemre, úgyhogy nagy valószinűséggel szilveszterkor is egyedül leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!