Akik teljesen egyedűl vannak, hogyan élik meg a karácsonyt?
" Akik teljesen egyedűl vannak, hogyan élik meg a karácsonyt? "
Én speciel nagyon jól,semmi bajom vele ,ezt az ünnepet sokkal jobban szeretem -mert csendes-,mint a Szilvit a rohadt petárdázásával.
Én is úgy vagyok, mint Te. Állítottam fát, csináltam halászlevet meg sült halat, vettem magamnak pár ajándékot, ami megtetszett, ittam egy kis pezsgőt, telefonon beszélgettem pár ismerősömmel meg rokonommal, igyekeztem vidám zenéket hallgatni. A tévében én is elkerülöm ilyenkor a csöpögős karácsonyi filmeket, inkább DVD-n néztem meg a Karácsonyi vakáció című Chevy Chase-vígjátékot, az mindig felvidít ilyenkor.
Amúgy meg igyekszem nem nagyon foglalkozni azzal, hogy most Karácsony van és mindenki a szeretteivel van. Pihengetek, lazítok inkább. Próbáld meg Te is valahogy hasonlóképpen felfogni.
Igaza van az utolsónak. Én is évek óta egyedül karácsonyozom, de nem olyan rettenetes, mint gondolják egyesek. Jópár ajándékot kaptam, vettem magamnak is, végtére is attól, hogy nekem nincs senkim, attól a karácsonyi leárazás effektusa ugyanúgy működik :) Ugyanez a véleményem a tv-ről is, ha egy évben egyszer végre képesek normális műsort adni, nem zárom le csak azért, mert karácsonyi.
Elvégzem a munkát, lazítok, lelkifurdalás nélkül lehet enni, van szaloncukor a boltokban, nézhető műsor a tv-ben. Több az előny, mint a hátrány, összességében pozitív a mérlegem.
Évek óta úgy gondolom, hogy bele kell törődni a társtalanságba, meg is magyaráztam magamnak, meg is szoktam. Van egy kutyám, jó társaság, más tapasztalatom meg nincs, amit meg nem tapasztaltam még, az nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!