Utálom a karácsonyt! EGyedül vagyok vele?
Igenis utálom, hogy egy csomó pénzt elverünk midenféle baromságra, muszály örülni a legostobább ajándéknak is, nehogy már megsértődjön, aki adta.
Kivágnak az ünnep miatt egy csomó fát, a bejglit nem szeretem, és az egész olyan "jaj de szeretjük egymást" érzés nekem megjátszottnak, erőltetettnek tűnik.
Napikig zárva vannak a minden, és egyáltalán ez az egész túlságosan fel van fújva.
A családi összejövetelen mindenki bagózik, a kaja ehetetlen, jönnek a nyálas puszik, de az minimum, hogy felgyullad a fa.
Nem a karácsonyfa illatos, hanem a lakás. Mert nincs lkosz :)
Különben nekünk tavaly illatos fenyőnk volt!
Birka illatú :)
úgy kaptuk egy tanyáról, és tömény, tartós juh szaga volt neki:)Ami két hétig megtartotta intenzitását:) A macskánk imádta!
ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy a karácsony lényege a pénzköltés meg a zabálás???
Nme a tv reklámból nyerjük az infót az élethez!!!
A karácsonynak semmi köze se a pénzhez, se a rosszulléthez, se a hazugsághoz. Akinek ezt mondták, azt becsapták.
A karácsony vallási ünnep. Négy hétig készítjük A LELKÜNKET hoyg befogadja a Szeretetet. És aztán örülönk, meg örülünk annak, hoyg a Föld évről évre megújul, velünk együtt. Aki ügyes, az valósággá tudja változtatni külsőségekben is ezt az érzést. Ha a karácsonyra való készülés helyett csak Mammonnak szolgáltok, ne csodálkozzatok, hoyg végül üres lesz a lelketek. Meg a szív!!A szívet táplálni kell. Szertartásokkal. És a fejet is, gondolatokkal. A test túltáplált általában, a test csak egy rész legyen, és ne a legelső! És szeretni fogod a karácsonyt. Felejtsd el a tárgyakat és a hazugságokat, keresd a lényeget. Biztosan te is szereted a szeretteidet, arra figyelj!
18:24
Ez egy nagyon ostoba, de legfőképp furcsa és szomorú hozzászólás volt. Hogy írhatsz ilyet? Ez egyszerűen nemnormális.... Nem értem ezeket az embereket. Főleg, ha egy gyermek ír ilyet. Ennyire nincs bennetek megelégedettség meg szeretet? És aztán meg arra fogjátok, hogy "mert a vásárlás miatt, mert már nincs is meg a lényege". Akkor tedd meg neki TE a lényegét. Lehet, hogy az, aki azt írja, hogy utálja a karácsonyt egy érzéketlen ember, mivel valami olyasmi történt vele, ami kioltotta belőle ezt a szeretet, és ezáltal a karácsonyt hibáztatja. Gondolok itt arra, hogy pl. valakinek meghal valakije, és karácsonykor, a szeretet ünnepén ez sokkal jobban kiéleződik, kitetőzik. Szomorú. Nagyon is az. És én ezt soha nem szeretném átélni. Bár aki csak hébe-hóba utálja a karácsonyt, az tényleg érzéketlen. Hogy lehet már a karácsonyt utálni??? Nem tudom, egyszerűen nem tudom és nem is akarom elfogadni! Ez van....
19:29
Marhára nem érdekel, hogy mit gondolsz.
Imádom a karácsonyt, legszebb ünnep a világon. Mi nem ünneplünk sem születésnapot, sem névnapot egyedül a karácsonyt. Teljesen normális, hogy ilyenkor meglepjük egymást 1-1 aprósággal, vagy néha 1-1 drágább ajándékkal, mikor egész évben nem veszünk egymásnak semmit sem. Ilyenkor tényleg otthon vagyunk mindannyian, mert négyen négyfele széledtünk, ritkán esik meg az, hogy mind a négyen egyszerre vagyunk a szülői házban, de szerencsére a jó testvéri viszony megmaradt.
Manapság meg valóban divat utálni, sőt rühellni mindent. A karácsonyt, a húsvétot, az idős embereket, a gyereket, tűsarkasok a converse cipősöket, converse cipősök a tűsarkasakat, a mobiltelefont, a televíziót, az olvasást, a határainkon túl ragadt magyarokat, a bevándorlókat... és még sorolhatnám. Aki meg nem utál mindent, és nem fintorog mindenre, mint egy megsavanyodott, érzelmileg sivár ember azt kinézik, mondván, hogy idióta...stb, tehát kilóg a sorból. Elég szomorú, de ez a híresen hírhedt magyar mentalitás.
19:29 igen, ennyire nincs bennük se szeretet se érzelem se
semmi... Elég körbenézni az utcán hogy milyen emberek vannak, milyenek már 14 éves korukban...
Szomorú hogy ez az egész ország egy rakat szar magyarul megmondva az emberek meg mindenért húzzák a szájukat és agresszívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!