Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasok ti nem unjátok a...

Házasok ti nem unjátok a szexet? Nekem már semmi kedvem hozzá. Simán ellennék nelküle. Más nőnek sem fontos? Miért olyan fontos ez a férjeknek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
26%
Én 23 éves vagyok eddig két pasival voltam, egyik sem volt orgazmikus, pedig volt méretbeli különbség. De semmit nem éreztem. Csakha a csiklómat simogatták. Ezért én sem vágyom a szexre, pedig mikor szűz voltam minden ingerre pörögtem. Szerintem te nem élvezed, ezért nem kell..
2010. nov. 29. 21:08
 62/71 anonim ***** válasza:
33%

szerintem azok a nok nem kivanjak a szexet akiknek nincs orgazmusuk es csak azert vannak a parjukkal egyutt az agyban hogy a masikat elegitsek ki es ok legyen tul minnel hamarabb rajta.

persze ez lehetne egy masik kerdes is,de lanyok akik nem kivanjatok a szexet,huvelyi orgazmusotok volt mar?

2010. nov. 29. 21:32
 63/71 anonim ***** válasza:
43%

Végigolvastam a válaszokat, hát voltak vegyesen...

Én 3 éve vagyok a párommal, ő is napi rendszerességgel szeretné a sexet, de inkább másképp elégítem ki, ÉS NEM azért mert nem élvezem vele a sexet!

10 alkalomból 10 szer van orgazmusom, jó vele a sex, szeretem őt, csak egyszerűen nincs rá igényem,hogy ilyen élvezetet éljek át. Szegényem se érti,hogy miért van az,hogy élvezek mindent,de még sincs rá szükségem.Hm...

Mi mindent megbeszélünk,tud róla,hogy mi a helyzet....

Tehát vannak iylenek sajnos vagy nem sajnos!

2010. nov. 29. 21:37
 64/71 anonim ***** válasza:

Háát Anyukám, nekem gyönyörű csibesárga színem lett az irigységtől... Bárcsak unhatnám a sok szexet. Mi a férjemmel hetente egyszer, maximum kétszer esünk egymásnak. Ha nem lenne ilyen jó az ágyban az ember, nem is igényelném ennyire. Nehéz, ha eltér a felek étvágya!

Én azt mondom, hogy akkor is a kommunikáció mindennek az alapja. Nem érzem tisztának, ha csak azért havizol 8 napig, hogy csórit picit pihentesd... Beszéld meg vele! Én is nyüstölöm a Férjet, hogy mozgósítsa magát kicsit többször. Jó munkával, okosan el lehet érni az ellenkezőjét is. :)

2010. nov. 29. 22:14
 65/71 anonim ***** válasza:
57%
Én komolyan írigylem itt a legtöbb válaszadót,mert nálunk Én nyaggatom a férjemet "örökké",hogy legyen már végre szex,mert neki eszébe sem jutna,talán évente egyszer.Két hetente szabályosan megerőszakolom,de előtte cirkusz,hiszti,van minden,mi már jó néhányszor voltunk a válás határán,mert Én nagyon igénylem az intim együttléteket,de Ő nem igazán.Rengeteg beszélgetés,kiborulás,sírás,zsarolás,van már a hátunk mögött,Én sokkal többet szeretnék Vele lenni,mint amit kapok belőle,és mi ezen sokat veszekszünk.14 éve vagyunk együtt,a kapcsolatunk elején sem volt egy "bika",de akkor még a rózsaszín ködtől nem láttam,és gondoltam,lesz ez még jobb is.Hát nem lett..40 éves átlagos testalkatú,nagyon szép arcú nő vagyok,a férjem még mindig bókol sokat,de neki elég lenne bőven a két-három havi szex,pedig féltékeny is rám még mindig,tetszem is neki,ezzel nincs is baj,de szexet ritkán akar.Ha viszont együtt vagyunk végre,akkor az nagyon jó,és mindig ezeket az alkalmakat várom.Nálunk egyébként csak úgy spontán nem is működik a szex egyáltalán,be kell vezetnem,kikönyörgöm a délutáni,esti sétát,utána fürdés,hosszú hátmasszázs,és csak utána jöhet a szerelem..nála csak úgy,essünk egymásnak,nem megy,sosem ment..Mindig bevezetés,már napokkal előtte konkrétan közlöm,hogy szeretnék vele lenni,és megmasszírozhatom e,így tudok elérni havi max 2-3 alkalmat nála.Amikor kolléganőim,ismerőseim arról mesélnek,hogy már menekülnek a férjüktől,mert mindig azt akarja,akkor én sóvárogva nézek csak...
2010. nov. 30. 00:42
 66/71 anonim ***** válasza:
57%
21.32! Nem jól látod. Mindig van orgazmusom, ha ráveszem magam a szexre!
2010. nov. 30. 07:47
 67/71 anonim ***** válasza:
56%

háááát...az én párom megtisztel azzal (és magát is...) hogy tisztán szexel velem és nem fingik előttem...jó ha kicsusszan hát kicsusszan....de direktbe nem müködi be hálistennek...volt ilyen pasim is...hát nem is voltam tőle elájulva...nincs ezzel probléma, természetes biológiai dolgok ezek, de ha lehet tegyünk ellene...nem kell egymás orra alá direktbe befingani....szerintem...és nem nem ciki ha véletlenül én is eleresztek egyet...és igen foghagymásan is szoktunk csokolozni, de igyekszünk mindig ápoltak, tiszták lenni...és nem feltétlenül a másikért hanem magunkért...na ez mindegy is...

én nem tudom, h h nem lehet kívánni a szexet...valszeg nem volt túl jó élményetek benne...igen, kell hozzá egy olyan pasi és egy olyan nő hogy élvezze mindkét fél...hálistennek azon kategoriába tartozom, akik minden egyes alkalommal seccpecc alatt eltudnak menni...nekem nagyon fontos...és én is többször nyaggatom a páromat a szex miatt mint ő engem...bár igazán panaszra okom nem lehet :)

22L

2010. nov. 30. 08:42
 68/71 anonim ***** válasza:
81%
Mi 42 és 45 évesen is naponta szexelünk. Egyszerűen létszükséglet. Nem bírnánk ki nélküle. Ha a másik nem akarná az egyértelmű válóok lenne, bármennyire is megértjük egymást minden más téren is.
2010. nov. 30. 16:07
 69/71 anonim ***** válasza:
?
2010. nov. 30. 18:10
 70/71 anonim ***** válasza:

Hát nálunk sajnos épp fordítva alakult a helyzet, én vagyok a nő, és a párom nem (illetve csak nagyon ritkán) kívánja a szexet. Nem engem nem kíván (legalábbis ezzel próbál nyugtatni), hanem magát a szexet. Fogalmam sincs miért, régebben kirúgtuk a ház oldalát is, elképesztő dolgokat műveltünk egymással :) Elég az hozzá, hogy élvezetes, változatos szexuális életünk volt, és mindig tudtunk egymásnak újdonságot mutatni (vagy együtt felfedezni valami újdonságot).

Összebújni a mai napig nagyon szeretünk, a testi kontaktus nagyon fontos mindkettőnknek. Gyakran említi, hogy tetszem neki, szereti a testem, nagyon szeret megérinteni, és ezt gyakran is teszi. De a szex az valahogy nem.

Megcsalás kizárva, igazából az okokat keressük mi is már jó ideje, eredménytelenül. Annyit érzékelek, hogy akkor jelentkezett, és azóta súlyosbodik a probléma, mikor külföldre költöztünk (1 éve) - a kapcsolatunk lelki síkon sokkal-sokkal erősebb lett, és hülyén hangzik, de intimebb is, de ezzel együtt a szex valahogy elkopott, és most már felgyűlt annyi frusztráció ezzel kapcsolatban mindkettőnkben, hogy már önmagát generálja tovább a folyamat...

Bocs a hosszú OFF-ért, de ilyen is van. Nem tudom, hogy hogy alakultak volna a szexuális késztetéseim, ha a mai napig lenne normális nemi életem, de jelen helyzetben azt tudom mondani, részemről szeretném sokkal többször csinálni.

Szintén 28/N, közel 4 éve kapcsolatban

2010. dec. 3. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!