Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasok ti nem unjátok a...

Házasok ti nem unjátok a szexet? Nekem már semmi kedvem hozzá. Simán ellennék nelküle. Más nőnek sem fontos? Miért olyan fontos ez a férjeknek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
69%

De, meguntam. És tudod, hogy miért, mert jónéhány év házasság után befekszik az ágyba mellém, bef.ng, aztán meg egyből tenné be a lompost. Semmi előjáték, de persze én előtte kapjam be neki. Kösz, nem...

Ez durva,itt nem hogy szeretet,itt tisztelet sincs irányodba,az meg egy másik szelet a tortából...

2010. nov. 29. 17:22
 42/71 anonim ***** válasza:
54%
én soha nem vágytam sok szexre, meg nem is fogok... hála égnek a férjemmel pontosan egyezik a mennyiségi és minőségi ízlésünk, úgyhogy nálunk ebből nincs probléma. 26/nő
2010. nov. 29. 17:22
 43/71 anonim ***** válasza:
43%
Nem a szex a lényeg,ahol a szex nem megy ott már más se megy iagzán csak bekéne ismerni...
2010. nov. 29. 17:23
 44/71 anonim ***** válasza:
76%

Mondd meg, hogy nem kívánod annyira, lehet, hogy akkor megpróbál kicsit fellelkesíteni, vagy kitalál valamit. Ha gyenge a libidód, annak lehet szervi oka: pl. a fogamzásgátló mellékhatása, vagy ezer más. Mindenesetre érdemes foglalkozni a problémával. Egyrészt így elzárod magad egy csomó jó élménytől, másrészt előbb -utóbb ezt megsínyli a kapcsolat, bármennyire szeretitek egymást.Lehet betegség jele is. Akár orvoshoz is fordulhatsz, de előbb próbáld ki, annyi házi praktika van:

Új ötletek az együttlétre, afrodiziákumok, libidó-növelő ételek, fantáziálás, erotikus olvasmányok, képek, filmek..

szexjátékszerek - érdemes feldobni egy kicsit a házaséletet!

Csokit enni se muszáj, de én szeretek.

Pajzsmirígy rendben?

[link]

[link]

"A libidó kedvezőtlen alakulása (leggyakrabban csökkenése) gondos endokrin kivizsgálást igényel, amelynek része a tünetek, előzmények megbeszélése, a hormonok meghatározása és a kezelés elindítása, ellenőrzése."

45 nő

2010. nov. 29. 17:23
 45/71 tetris ***** válasza:
50%

Undorító a férfiaknak ez a túlzott szexigénye. Legtöbbjének erről szól az élet!

Engem igenis jobban kielégít egy jó rejtvény, egy könyv, egy finom vacsora, egy meghitt beszélgetés, egy szép film.

Az életben millió értelmes, szép dolog van. A szex csak egy ezek közül. Miért baj az, ha nem mindenki ez utóbbiért van oda?

Nem vagyunk egyformák! Miért lennék én csökevényes, elfajzott, csak azért, mert nem a szex körül forognak a gondolataim? Számomra a szex a legutolsó utáni a dolgok fontossági sorrendjében.

2010. nov. 29. 17:30
 46/71 anonim válasza:
93%

Sok gondolat megfogalmazódott bennem, míg olvastam hozzászólásaitokat.

Azoknak a pártján vagyok, akik azt mondják, hogy BESZÉLJÉTEK MÁR MEG, HOGY MIT ÉREZTEK, MIT GONDOLTOK A SZEXEL KAPCSOLATBAN! A házas élet alapja a párbeszéd!

Amúgy én azok közé tartozom, akik kívánják a szexet, igaz még fiatal vagyok(27), az én problémám viszont az, hogy a férjem nem kívánja úgy, aki tizen... évvel idősebb nálam. Mit nem adnék, ha többször akarná és sokáig bírná!

De akkor is azt mondom, hogy a szex nem a világ! Fontos része a házas életnek, és szerintem is baj van ott, ahol a felek nem kívánják egymást, de az őszinte beszélgetés, a meghitt együttlétek még fontosabbak!

2010. nov. 29. 17:31
 47/71 anonim ***** válasza:
51%

"mert jónéhány év házasság után befekszik az ágyba mellém, bef.ng, aztán meg egyből tenné be a lompost. Semmi előjáték, de persze én előtte kapjam be neki. Kösz, nem... "

Jujj, hát ez aztán durva. No comment.

Hogy sikerült ilyen taplót kifogni?? Ez kémeny pech. És még vele vagy?

2010. nov. 29. 17:32
 48/71 anonim ***** válasza:
75%

Kaja: [link]

Illat [link]

Masszázs: [link]

Szex: [link]

Bugyika: [link]

Játék: [link]

Fürdő: [link]

2010. nov. 29. 17:33
 49/71 anonim ***** válasza:
66%
2010. nov. 29. 17:40
 50/71 tetris ***** válasza:
100%

A "befingós" pasival kapcsolatban csak annyi lenne a mondandóm, hogy az én férjem meg a fokhagymás fasirtevés, meg kolbászos vacsora után akart szerelmeskedni.

És ha már az igazságok órájánál vagyunk, akkor bizony egy mosdatlan, állott férfiszerszám sem éppen kívánatos szagú!

És még azt akarta, hogy vegyem be..

De erre a befingós férfiak nem gondolnak, csak a saját kielégülésükre!

2010. nov. 29. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!