Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasok ti nem unjátok a...

Házasok ti nem unjátok a szexet? Nekem már semmi kedvem hozzá. Simán ellennék nelküle. Más nőnek sem fontos? Miért olyan fontos ez a férjeknek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:
Hetente mondjuk 1szer szokott lenni orgazmusom de 7szer kell csinalni vele kb nem 1szer. Szóval nem hinném hogy akkor frigid vagyok ha valamikor meg van orgazmusom
2010. nov. 29. 17:08
 32/71 anonim ***** válasza:
56%

Miben tudtok kiteljesedni, feltöltődni, megnyugodni ha nem egy kellemes hosszu szeretkezésben?

Hát nekem épp elég nyugodtak a mindennapjaim, egy bögre tea maximálisan megnyugtat minden helyzetben.. vagy esetleg egy forró fürdő.

2010. nov. 29. 17:08
 33/71 anonim ***** válasza:
54%

Még egy valamit nem értek. Azok, akik nem kívánják annyira a szexet simán elfogadják, hogy vannak viszont olyanok, akinek ez fontos. Ez fordítva miért nem igaz? Azok, akik nincsenek meg szex nélkül miért nem tudják elfogadni, hogy más számára más a relaxáló? Miért annyira képtelenség?

Én nem vagyok fusztrált, nem kiabálok senkivel, teljsen nyugodt vagyok. A férjemet nagyon szeretem és szeretek hozzábújni, szeretem, ha simogat és én is szeretem simogatni... egyszerüen csak az aktusra nincs igényem.

2010. nov. 29. 17:09
 34/71 anonim ***** válasza:
52%

kedves 84%, 17:01, aki ezt írta: "Egy egészséges párkapcsolat ERRŐL szól és nem arról, hogy ha nincs szex, akkor kukába!"

természetesen nem kuka, de azért egy férfi - nő kapcsolat olyan, mint egy tort és ebben azért az egyik szép nagy szelet a szex, ettől (is!) lesz teljes. különben, lehet, hogy szép, meg jó együtt élni és szeretitek egymást, de az majdnem olyan, mintha összebútoroznál a legjobb barátoddal, pl.

2010. nov. 29. 17:09
 35/71 anonim ***** válasza:
77%
*torta
2010. nov. 29. 17:10
 36/71 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert ritkábban kívánjuk, nem azt jelenti, hogy frigidek vagyunk!!
2010. nov. 29. 17:13
 37/71 anonim ***** válasza:
59%
5, meg 7 év?? Ne nevettessetek gyerekek! Akkor még nálunk is mi volt a hálószobában... Tudjátok mit? Találkozzunk 8-10 év múlva, és akkor majd beszélgetünk, Jó? :)
2010. nov. 29. 17:13
 38/71 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg kellene mondani a pàrodnak, hogy nem kívànod a hét minden napjàn (a 7 alkalomból tippelek erre)

neked több idöre van szükséged, hogy kívànd a szexet(lehet tényleg így is van)

Heti 3 legyen, és ha ez sem megy akkor nem tudom tovàbb..

Bàr ebben sincs még sok tapasztalatom.

17/L

2010. nov. 29. 17:14
 39/71 anonim ***** válasza:
77%
De, meguntam. És tudod, hogy miért, mert jónéhány év házasság után befekszik az ágyba mellém, bef.ng, aztán meg egyből tenné be a lompost. Semmi előjáték, de persze én előtte kapjam be neki. Kösz, nem...
2010. nov. 29. 17:17
 40/71 anonim ***** válasza:
68%
na, pont ez az! a bef.ingós esete: a férj azt hiszi, neki ez kijár, nekinsemmit nem kell tenni, a feleségnek így pedig jogosan nem kell a dolog. kettőn áll a vásár amúgy, de unalmas szex szerintem nincs (hosszútávon) csak lusta pár.
2010. nov. 29. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!