Házasok ti nem unjátok a szexet? Nekem már semmi kedvem hozzá. Simán ellennék nelküle. Más nőnek sem fontos? Miért olyan fontos ez a férjeknek?
16:51
A frigiditás azt jelenti, hogy a nő kielégülni sem tud, nem pedig azt, hogy kevesebbet kivánja a szexet. Az ilyen hülyék meg a média miatt fusztrált sok nő, közöttük én is.
Sokáig azt hittem beteg vagyok, mert én nem kívánom annyira a szexet mint az manapság elvárható... értem én, hogy szexuális forradalom és most már mi nők is szabadon bevallhattjuk, hogy élvezzük (hála a Sex and the City-nek), de ne nyomjuk már rá minden szerencsétlen nő nemüre, hogy beteg, frigid, ha esetleg nem akarja a legyet is röptében!
Azt kell megérteni, hogy különbözőek vagyunk és mint minden másban ebben is eltérőek az igényeink.
Lehet amúgy próbálkozni szex játékokkal, de ez még nem biztos, hgoy meghozza kedvet. Sőt!
Meg azt is felejtsük el, hogy ha egy pasi automatikusan megcsal... indulj ki magadból. Ha te egy ilyen tetü vagy, akkor hajrá. Szerencsére azonban nem minden férfi ilyen és van akinek a szexnél fontosabb a párja és a párja boldogsága. Igen, amúgy, nekem is, ezért teszek én is meg mindent, hogy viszonozzam azt, hogy Ő is figyelembe veszi az igényeimet.
Egy egészséges párkapcsolat ERRŐL szól és nem arról, hogy ha nincs szex, akkor kukába!
Elég érdekes a kérdésed... Én nem voltam iylen szituációban még, mint Te. Nekem nagyon fontos a szex, és nincs olyan ismerősöm, aki ezzel másképp lenne. Nagyon sokan azt gondolják a nők közül, hogy 10-20 év után már minek és utána csodálkoznak, hogy fiatal csajok körül leledzik a férje.
Hahhooo, ez mind-mind-mind kommunikáció. Ha Neked nem jó, hogy beleülsz akkor forduljatok. Csak beszéld meg vele, hogy Te ezt így ebben a formában nem szereted. Lehet, hogy Te egy olyan nő vagy, aki nem kívánja a szexet, de könyörgöm beszéljetek róla, mondd el neki mi a nyomorod...
Lehet hogy félreérthető voltam, de én mindemellett nagyon szeretem a férjemet.És nekem az a jó mikor csak ugy simán összebujunk kifliben és simogat az olyan jó kellemes megnyugtató. De persze ebből ő mindig sexet akar. És nem tudom miert van ez velem.Mert ha nem lennék szerelmes érthető lenne, de szerelmes vagyok nagyon belé.
És kézenfogva szeretek sétálgatni vele.Az a feltöltődés, meg vacsora és mozi, összebujva tvzés, beszélgetés, egy jó könyv elolvasása, színház.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!