Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan magyarázzam el, hogy...

Hogyan magyarázzam el, hogy nem szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Unokatestvérem '23-ban anya lett, az egész család meg van őrülve a lányáért, de engem hidegen hagy, sőt, amikor egy helységben vagyok a kisgyerekkel az idegesít. Folyamatosan üvölt meg futkározik és nagyon közel vagyok mindig a tűréshatáromhoz.(Persze ilyenkor mindig jön, hogy ezt minden gyerek csinálja és ez engem nem idegesíthet, hisz ő csak egy gyerek) Nagymamám nem képes felfogni, hogy nem az életem értelme az ő kis dédunokája és folyamatosan sulykolja, hogy igenis babusgassam stb. Furának tart az egész családom csakmert, amikor meglátok egy babát nem kerülget egyből a gondolot, hogy: "Jaj, milyen tündi-bündi édes pici babóca". Ráadásul, jó sztereotipikus család révén, bármikor hozom fel, hogy én nem szeretem a gyerekeket, megkapom a "Dehát majd ha te leszel anya?" kártyát.

dec. 20. 19:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
17%

#57: Ha suttyú proli módjára viselkedsz, akkor nem kell csodálkozni. Ha nem a gyerek lenne a kérdés, hanem valami más, és így reagálnál ,akkor is hasonlókat kapnál.

Ez így megint csak egy hangulatkeltő kérdés csak.

dec. 24. 20:08
 62/67 anonim ***** válasza:
75%

61: ha 200x elmondta, hogy ne sozzak ra a gyerekeket, es ugyanugy megteszi a rokonsag a kovetkezo alkalomnal, persze, hogy felmegy a pumpa benne. Nehogymar o legyen a hibas, csak mert a csalad konkretan szarik arra, mit kert a kerdezo. Suketek talan a rokonok?? Inkabb az a suttyo proli, aki nem erti meg, hogy nem fogja mindenki osszeszarni magat egy gyerektol.

Mondom ezt ugy, hogy az enyem 4 honapos, de engem sem erdekelt soha mas gyereke, nem kulonosebben szeretem, inkabb elviselem oket. Es soha eszembe nem jutott ratukmalni masra a lanyomat.

dec. 25. 02:39
 63/67 anonim ***** válasza:
36%

#62: Ezért mondom, hogy ha ez a szint egy családban, akkor nincs min csodálkozni... És ugye azt sem kell elmondani, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, ezer meg egy hasonló helyzet előfordul ekkora prolik között gyerekkel és nem gyerekkel kapcsolatban is. Én sem szeretem a gyerekeket, nincs, nem is lesz. De ezeket a provokatív kérdéseket és viselkedéseket nem bírom. Az ilyenek mint a kérdező (ha egyáltalán valós a kérdés és nem troll), direkt provokálnak ezzel a viselkedéssel. Csak azért, hogy összeveszhessen. Hiába adod elő, ha neked egy ilyet szólnának a gyerekedre, te is kivernéd a hisztit. És persze, tudjuk, te nem adod oda senkinek, és te aztán nem kerülsz olyan helyzetbe, amikor meg kellene valaki fogja, amíg kiszaladsz a mosdóba pl. Az emberismereted meg makulátlan, de engedjük el ezt a netes szakértő szintet;)

Ezek a kérdések pont arra jók, hogy kirakják a mindenféle gyerekmentes-ellenes helyeken, hogy "nézzétek meg milyen megkeseredett, rosszindulatú, gyűlölködő, akinek nincs gyereke"

dec. 25. 09:24
 64/67 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó vâlaszadóval nagyrészt egyetértek.

A kérdések nagy része vitaindító, van úgy, hogy a Kérdező nem is reagál a válaszokra semmit. Gondolom csak kárörvendően vigyorogva nézi a "marakodókat".

(Jelen Kérdező néha reagál, tehát ez nem rá vonatkozik.)

Én, amikor ide regisztráltam azt hittem, hogy itt konkrétan megválaszolható kérdéseket tesznek fel. Hogy jogszabályokra, technikai paraméterekre dátumokra, valamilyen konkrét tényekre kíváncsiak, amit néhányan majd megválaszolnak, semleges hangnemben, segítőkész szándékkal.

Hát nem ez van. Marakodás, egymás pocskondiázása megy. Ok nélkül. Elgondolkodtató, és elszomorító egyben.

dec. 25. 12:48
 65/67 anonim ***** válasza:
0%
#64 Sajnos én is így látom. Kiábrándító...😰
dec. 25. 12:59
 66/67 anonim ***** válasza:
41%

#64: Így van sajnos. Olyan, hogy vitaindító kérdés (a jó értelemben nem létezik), a gyerekmentesség témakör pont egy jó példa erre. Itt tartunk a 7. oldalon és megint nonszensz sárdobálás gyakorlatilag, érdemi, valós vita nem tud kialakulni. De igazából más témában sem. Nem tudnak az emberek vitatkozni. A névtelenség mögé bújva csak kiengedik a gőzt

dec. 25. 18:15
 67/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt magyarázni. Már mindenki tudja, látja körülötted.
dec. 28. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!