Hogyan magyarázzam el, hogy nem szeretem a gyerekeket?

Nem kell direktben elmagyarázni, egyszerűen ne foglalkozz a gyerekkel, azért van anyja, hogy foglalkozzon ő. Persze gondolom próbálják majd tukmálni, az ilyen nagy vendégségek alatt a szülők általában valamelyik vagy több vendég nyakába sózzák a gyereket, hogy szusszanhassanak. Ezeket határozottan, de nem gorombán hárítsd. Nyugodtan mondd, hogy nincs kedved foglalkozni vele, pihenni jöttél, nem szívesen foglalkozol kis gyerekekkel. Ha üvölt és ez idegesít, menj ki a konyhába segíteni valamit, vagy egy másik szobába, és ha kérdezik, mondhatod, hogy idegesít. Nem gorombán, hanem tényként. Ha azon sápítoznak, hogy mi lesz, ha lesz saját gyereked, vagy megmondod, hogy nem akarsz, vagy azt mondod, hogy "az legyen az én gondom".
Nekem van saját gyerekem, szeretem. A másé többnyire idegesít. Tényleg van egy-két jó természetű, aranyos gyerek, akikkel akár szívesen foglalkozom is fél órácskát, de a tipik gyerekek idegesítenek, kb.12 éves korig.

Velem még nem történt ilyen, de már várom h megkérdezzék.
Akkor fognám a mobilom, lejátszanék egy elvetemült death metal számot, és megkérdezném, hogy: "Elmennél a koncertjükre? Nem tetszik? Hát, én ezt nem értem, hát hogyhogy nem tetszik ez a zene? Pedig olyan jó!" És várnám h mikor esik le neki a párhuzam. Ha nem esik le, akkor mutatnék képeket a Cannibal Corpse albumborítóiról, és ezúttal utalgatnék rá h "Nem vagyunk egyformák. Így már érted? Mindenki más-más dolgokat szeret, és nálam a gyerekekkel az a helyzet, mint nálad ezzel a zenével."

Szimplán ne feszülj rá arra, hogy nem szereted a gyerekeket. Amúgy visszataszító, ha egy nő így beszél a gyerekekről. Én se vagyok egy nagy gyerekfan, de sose beszélnék így róluk, meg kedves is tudok velük lenni.
25L

Én sem szeretem a gyerekeket, de nem is vállalnék soha.
Az én családom sem bírja ezt elviselni, én is kapom azt sokszor, hogy "majd meggondolod"
De hogyha valaki nem szereti a gyerekeket, akkor ne vállaljon
Fölösleges, csak megkeseríteni egy másik ember életét azzal, hogy szeretet nélkül nő fel

A 28-ast lepontozhassátok, de igaza van. Oké, ha valaki utálja a gyerekeket, szakítsa meg a kapcsolatot azzal, aki ráerölteti, hogy azzal legyen. De ha unokatesóm("fiu") megérkezik a családi ebédre akkora tűsarkúban, hogy nekem fáj az, ahogy kinéz, rúzzsal, bajusszal, és nyávog ott mindenkinek, meg annyira idegesítő, hogy legszívesebben otthagynád a pics@ba mindenestől a bandát, mert hát nagymama okos kicsi unokájának van szó, aki az érettségit is nehezen tette le. De nem teheted, mert re vagy a homofób paraszt, aki nem képes a másikat elfogadni. Ha meg nem mensz el, akkor mindenki szerint(még itt szerintetek is) te vagy a paraszt, mert ennyiért nem kell megbélyegezni egy embert, mert ő csak "önmagát" adja.
Errefel ha megjelenik unokatesó egy egy éves tipegővel, aki senkinek nem vétett, nem idegesít jobban, mint egy rokon, aki folyamatosan ossza a liberális eszméit, amit úgy bevesz az egész család, mint rokon a tudjukmit. Akkor unokatesót a babával együtt el kell kerülni, és megszakítani a kapcsolatot, mert volt olyan pofátlan, hogy mert szülni egy embert, akit te nem szeretsz, azért mert egyből nem 13 évesen kussba pottyant ki az anyjából. És a rokonok is voltak olyan szemtelenek, hogy nem értik meg, hogy miért nem lehet nem szeretni egy kicsi gyermeket, aki annyi rosszat csinál max, hogy összemássza a mocskot. Amit amúgy ő is csinált, mert ő se 14 évesen született, gondolom.
Én elfogadom azt, hogy ti nem szeretitek a babákat. Félreértés ne essék. De akkor más is fogadja el, hogy nem fogja mindenki elfogadni azt, hogy valaki meleg.
(A színvonalra tekintettel, az egész történet csak egy elméleti szál, ilyen velem nem történt szerencsére. De más emberek tapasztalataiból beszélek, akik megjárták ugyan ezt, a környezetemben, és büdös homofóbnak voltak eltitulálva a nagyközönség elott, mert Ms Jancsikát nem bírja egyszerűen, azért ami .)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!