Hogyan magyarázzam el, hogy nem szeretem a gyerekeket?
55/55
Már megint nem idevaló kérdés? Miről van szó elvtársak?
Ja, a Xiladekor volt a kérdés?
Hát kèrem a Xiladekor az egy olyan szer.....
Miii, hogy nem ezt akarták kérdezni????
"...egyből dugták az orrom alá a picit, visszaszóltam, hogy nem én vagyok az anyja és nem az én dolgom, hogy figyeljem"
Ehelyett mondattal volna hogy aranyos, de nem érek rá vagy dolgom van
Nem kell túlmagyarázni, ha tukmálják hogy babusgasd, megmondod, hogy nem és kész.
Én sem szeretem a gyerekeket, ezért sem vállaltunk a férjemmel. Sosem akartunk.
Számomra alapjáraton semlegesek a gyerekek, egyáltalán nem érdekelnek, nem cukik, nem aranyosak, semlegesek.
Egészen addig, amíg nem kezdenek úgy viselkedni amik már idegesítő. Ha üvöltenek, kiabálva rohangálnak, ha lókdösődnek, ha nyaggatnak valamivel, na azt már nehezebben viselem, fárasztóak, idegesítőek, de nyilván felnőtt ember vagyok, tudom magam kontrollálni. Bántani nem bántottam soha egyiket sem. A hangomat sem emeltem fel, de a hangsúlyból hamar megtanulják hogy engem hagyjanak békén.
Felnőtteknél Viszont kevésbé figom magam vissza,amikor a családban valaki tudja hogy nem szeretem az ilyesmit, de csak azért rám akarja tukmálni a gyereket, hogy jaj olyan cuki, fogjam meg, nézegessem a 36 ugyanolyan fotót stb egyértelműen megmondom, hogy nem szeretném, mert nem érdekel. Nem magyarázkodom hosszú percekig, felesleges, a lényeget tudják, hogy nem akarok gyerekekkel foglalkozni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!