Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan magyarázzam el, hogy...

Hogyan magyarázzam el, hogy nem szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Unokatestvérem '23-ban anya lett, az egész család meg van őrülve a lányáért, de engem hidegen hagy, sőt, amikor egy helységben vagyok a kisgyerekkel az idegesít. Folyamatosan üvölt meg futkározik és nagyon közel vagyok mindig a tűréshatáromhoz.(Persze ilyenkor mindig jön, hogy ezt minden gyerek csinálja és ez engem nem idegesíthet, hisz ő csak egy gyerek) Nagymamám nem képes felfogni, hogy nem az életem értelme az ő kis dédunokája és folyamatosan sulykolja, hogy igenis babusgassam stb. Furának tart az egész családom csakmert, amikor meglátok egy babát nem kerülget egyből a gondolot, hogy: "Jaj, milyen tündi-bündi édes pici babóca". Ráadásul, jó sztereotipikus család révén, bármikor hozom fel, hogy én nem szeretem a gyerekeket, megkapom a "Dehát majd ha te leszel anya?" kártyát.

dec. 20. 19:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
Xdd😂
dec. 22. 21:44
 52/67 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, mi köze a mosogatásnak a kérdéshez....
dec. 23. 09:25
 53/67 anonim ***** válasza:
Jaj, csak itt egy nagyon okos leírta, hogy ő a vendégeket is hogy fogadja. A többi meg folytatta, el kell engedni😆
dec. 23. 09:28
 54/67 anonim ***** válasza:
#53 😀
dec. 23. 10:09
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
Egy nem ide való válasz miatt sikerült tökéletesen eltérni a kérdéstől. De legalább jót lehet veszekedni ezen is.
dec. 23. 10:11
 56/67 anonim ***** válasza:
41%

55/55

Már megint nem idevaló kérdés? Miről van szó elvtársak?

Ja, a Xiladekor volt a kérdés?

Hát kèrem a Xiladekor az egy olyan szer.....

Miii, hogy nem ezt akarták kérdezni????

dec. 23. 14:52
 57/67 A kérdező kommentje:
Update: Először is, köszönöm a válaszokat(azoknak is, akik egy válaszoló mosogatási szokásán akadtak fenn). Másodszor, unokatestvéremék ma érkeztek meg hozzánk, persze, ahogy számítottam rá egyből dugták az orrom alá a picit, visszaszóltam, hogy nem én vagyok az anyja és nem az én dolgom, hogy figyeljem. Ezután kiakadtak rám, hogy én milyen öntelt és hálátlan vagyok és azóta nem szól hozzám a család azon része, szóval azt hiszem részben meg lett oldva a probléma :D.
dec. 23. 16:51
 58/67 anonim ***** válasza:
54%

"...egyből dugták az orrom alá a picit, visszaszóltam, hogy nem én vagyok az anyja és nem az én dolgom, hogy figyeljem"

Ehelyett mondattal volna hogy aranyos, de nem érek rá vagy dolgom van

dec. 23. 17:00
 59/67 A kérdező kommentje:
Éppen azért írtam ki a kérdést mert nem vették a lapot, ha aranyosan, cukiskodva beszéltem.
dec. 23. 17:03
 60/67 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell túlmagyarázni, ha tukmálják hogy babusgasd, megmondod, hogy nem és kész.

Én sem szeretem a gyerekeket, ezért sem vállaltunk a férjemmel. Sosem akartunk.

Számomra alapjáraton semlegesek a gyerekek, egyáltalán nem érdekelnek, nem cukik, nem aranyosak, semlegesek.

Egészen addig, amíg nem kezdenek úgy viselkedni amik már idegesítő. Ha üvöltenek, kiabálva rohangálnak, ha lókdösődnek, ha nyaggatnak valamivel, na azt már nehezebben viselem, fárasztóak, idegesítőek, de nyilván felnőtt ember vagyok, tudom magam kontrollálni. Bántani nem bántottam soha egyiket sem. A hangomat sem emeltem fel, de a hangsúlyból hamar megtanulják hogy engem hagyjanak békén.

Felnőtteknél Viszont kevésbé figom magam vissza,amikor a családban valaki tudja hogy nem szeretem az ilyesmit, de csak azért rám akarja tukmálni a gyereket, hogy jaj olyan cuki, fogjam meg, nézegessem a 36 ugyanolyan fotót stb egyértelműen megmondom, hogy nem szeretném, mert nem érdekel. Nem magyarázkodom hosszú percekig, felesleges, a lényeget tudják, hogy nem akarok gyerekekkel foglalkozni és kész.

dec. 24. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!