Hogyan magyarázzam meg miért kell edzéshez "felszerelés"?
Mindig titokban edzettem,mert a családomnak nem szokása szavakban támogatni... Gondolkoztam rajta, hogy beszerzek gumiszalagot edzéshez de a közelben tudtommal nem lehet kapni így rendelni szeretnék. Mivel én nem vagyok otthon egész nap hisz iskolába járok én nem tudom átvenni a csomagomat, illetve nem szeretnék semmit se rejtegetni a szüleim elől mert csak bajt és stresszt okozna számomra... A kérdés az hogy hogyan beszéljek velük róla hogy miért is szeretném én ezt beszerezni.
16/L
Anya, tornázáshoz rendeltem egy gumiszalagot.
Mit kell ezen ragozni...?
Nem kábítószert rendelsz, vagy vibrátort... :-D
Anyud mérgező és visszahúzó személyiségnek tűnik ennyiből, sajnos az enyémnek is vannak hasonló személyiségjegyei. Amennyiben elfogadod hogy ő ilyen, és megtanulod elengedni a füleid mellett a megjegyzéseit, akkor sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz. Nem egy ökör ára az edzőszalag és az egészségedet szolgálja, szerintem mindenképp vedd meg, és mondd is el. A többivel ne törődj :)
Sok sikert az edzéshez!
Bár nem ez volt a kérdés: szerintem hagyd a szalagot, nekem nagyon nem vált be. Sőt, senkit nem ismerek, aki pár hétnél tovább használta volna.
De ha mindenképp venni akarsz, akkor vedd csomagban. Mármint több dolgot egyszerre. Mondjuk ugrókötelet, gumilabdát, meg a szalagot. Az ugrókötél meg a labda játéknak tűnik majd a szemükben, a szalagra meg legfeljebb megkérdezik, hogy "ezmirejó?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!