Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan magyarázzam meg miért...

Hogyan magyarázzam meg miért kell edzéshez "felszerelés"?

Figyelt kérdés

Mindig titokban edzettem,mert a családomnak nem szokása szavakban támogatni... Gondolkoztam rajta, hogy beszerzek gumiszalagot edzéshez de a közelben tudtommal nem lehet kapni így rendelni szeretnék. Mivel én nem vagyok otthon egész nap hisz iskolába járok én nem tudom átvenni a csomagomat, illetve nem szeretnék semmit se rejtegetni a szüleim elől mert csak bajt és stresszt okozna számomra... A kérdés az hogy hogyan beszéljek velük róla hogy miért is szeretném én ezt beszerezni.

16/L

2021. máj. 15. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

10-es

Nekem nagyon bevált a szalag, többet összekombinálva nagyon erős ellenállást lehet létrehozni, szinte bármit le lehet velük edzeni. Férfi létemre több éves aktív edzésmúlttal is azt mondom talán a legjobb eszköz otthonra, sok esetben még a súlyzót is lekörözi, többet összekombinálva pedig férfiaknak is elég lehet. Érdemes csomagban venni ahol többféle ellenállás is van. Meg kell tanulni használni, de utána baromi jó cucc :)

2021. máj. 15. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
A csomagpontra (postapontra) szállítást tartom én is a legjobb megoldásnak. Igaz, én a családom elől nem titkolok semmit, de ne kelljen már senkinek szabadságot kivennie és egész nap otthon dekkolnia emiatt! Megkapom az értesítést, hogy megérkezett a csomag az általam megjelölt pontra, ami egyébként egy benzinkút, és ott este 8-ig átvehetem. Ha nem egy akkora dolgot vásárol az ember, aminek a szállításához teherautó kell (pl. bútor), akkor nincs ennél kényelmesebb megoldás.
2021. máj. 15. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Ez annyira gáz, hogy egy ilyen SEMMI kérdést NEM MERSZ feltenni nekik.

Sajnállak miatta. Nálunk sohasem kellett félni semmitől, mert még ha nem is egyezett a vmynünk apával, sosem szólt be.

2021. máj. 16. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mérgező és elnyomó szülőkről hallottál? Sok van belőlük..
2021. máj. 16. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!