Hogyan magyarázzam meg miért kell edzéshez "felszerelés"?
Mindig titokban edzettem,mert a családomnak nem szokása szavakban támogatni... Gondolkoztam rajta, hogy beszerzek gumiszalagot edzéshez de a közelben tudtommal nem lehet kapni így rendelni szeretnék. Mivel én nem vagyok otthon egész nap hisz iskolába járok én nem tudom átvenni a csomagomat, illetve nem szeretnék semmit se rejtegetni a szüleim elől mert csak bajt és stresszt okozna számomra... A kérdés az hogy hogyan beszéljek velük róla hogy miért is szeretném én ezt beszerezni.
16/L
10-es
Nekem nagyon bevált a szalag, többet összekombinálva nagyon erős ellenállást lehet létrehozni, szinte bármit le lehet velük edzeni. Férfi létemre több éves aktív edzésmúlttal is azt mondom talán a legjobb eszköz otthonra, sok esetben még a súlyzót is lekörözi, többet összekombinálva pedig férfiaknak is elég lehet. Érdemes csomagban venni ahol többféle ellenállás is van. Meg kell tanulni használni, de utána baromi jó cucc :)
Ez annyira gáz, hogy egy ilyen SEMMI kérdést NEM MERSZ feltenni nekik.
Sajnállak miatta. Nálunk sohasem kellett félni semmitől, mert még ha nem is egyezett a vmynünk apával, sosem szólt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!