Mit tehetek ez ügyben?
Szeretnék gördeszkázni és vettem is magamnak a zsebpénzemből egy deszkát,amit egyszer kipróbáltam az úton és elestem vele ,de ez benne is volt ,hogy elesek hiszen nem álltam még gördeszkán ,és a szüleim szószerint eltiltottak a gördeszkától ,mert amúgyis fiúknak való és ,hogy nem hiányzik nekik hogy mentőt hívjanak...ezt meg is értem ,de védőfelszereléssel sem engednek.
Most mit tegyek ?
13/l
"mert amúgyis fiúknak való"
Jó nagy szexista tulkok a szüleid. Nehogy elhidd nekik ezt a baromságot.
1. Sok lány deszkázik.
2. Semmi baj nincs azzal, ha élsz és megsérülsz. 13 éves vagy, könnyen regenerálódnak az esetleges sebek is. Jobb, mintha burokban élnél.
21/L
Mondd meg nekik, hogy hány évesen kellene sebeket szerezned miközben sportolsz és jól is érzed magad? 18 éves korod után? Addig kapsz egy csinos kis ajtót a szobádra, hogy a számítógép a youtube és a facebook agyatlan zombit csináljon belőled aki elfelejti mi a kreativitás és már nem is akar deszkázni mert menőbb a fidget spinner. Nem értem a szülőket. Ők 12-13 évesen a térdüket véresre horzsolva mászták a fákat és lövöldöztek az éretlen szilvával és a mai generációnak ennyit is megtiltanak? Nekünk már nem juthat ki abból a gondtalanságból mint ami nekik volt. Túlságosan ellepett minket az a szenny ami az internetből folyik és amikor csak egy kicsi időt kérünk, hogy olyanok legyünk mint egy gyerek, hogy nevessünk és bandázzunk, és elessünk és sírjunk és hogy bekötözzék a lehorzsolt térdünket, hogy másnap ismét deszkázzunk akkor mi vagyunk az elcseszett nép.
Bocsi a kiakadásért, de ez az utóbbi időkben nagyon felb*aszta az agyam. Beszélj velük, kérdező és ne hagyd magad ;)
Köszönöm a válaszokat ,beszéltem velük,de nem változott nagyon semmi ,azt mondták , hogy 18 évesen ha szeretnék gördeszkás hatok, amúgy a pályaválasztásomba nem szóltak bele,mert nekik is tetszik ,hogy pszichológus szeretnék lenni.
Igen, ismerem a Fidget spinner-t ,de szerintem pénzkidobás ,csak pörög azt ennyi ...
Bevallom sokat vagyok az interneten ,de az is csak pár órára kb .3-5óra között eközben nagyon sokat sportolok és a barátaimmal vagyok .
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!