Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha jelenleg képtelen vagyok karácsonyra elkezdeni sütni-főzni? Okozhat ilyet idegkimerültség, családom nem akarja elhinni?

Figyelt kérdés
Komoly műtéteken, a munkában is igen stresszes, éjszakazós nehéz időszakom volt egész ősszel, S a két gyereket is én rendeltem. Megálltam a K ok nyhaba, begyúrtam a sütitésztat,kitakarítottam a konyhát, gyors ebéd főzés, és K.O. nem tudom már szaggatni, sütni, mert teljesen fáradt vagyok. Úgy érzem végtelenül elfáradtam, mintha nem bírna az agyam befogadni S recepteket, a dolgok egymasutaniságat. Hogy értessem meg a családdal, hogy most lassabb, kevesebb lesz a menü ? Nem értik, miért vagyok fáradt, ha már két napja nem dolgozom. ( Amúgy múlt szerdatól vasárnapig covidos voltam magas lázzal, bronchitissel, de H, K dolgoztam már).

dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
93%
Utáltam az otthoni karácsonyokat, mert egy idegbeteg kapkodás volt minden. Anyám dec. 23-án délután, mikor hazajött munkából állt neki egyévnyi retket (bocs, félévnyi, mert húsvétkor kb ugyanez ment) letakarítani, meg szőnyeget, ablakot pucolni, mindenbe csak belekapott, aztán ott állt szétmindezzel párhuzamosan főzés, ott legalább apám is lébecolt. Segíteni képtelenség volt, mert csak ordított mindenért, mindent rosszul csinál az ember, aztán amikor már nagyon késő volt, belátta, hogy ez nem fog menni, elfogadta, hogy befejeztem, amit tudtam, hogy legalább mozdulni lehessen. Az ünnepek alatt folytatódott a dili, meg a jövés menés. Az egész gyerekkorom ezzel telt, SOHA le nem ültünk együtt semmihez a zabáláson kívül, soha nem volt közösen eltöltött idő, mert mihelyt megvolt a zaba - ajándék, mindenki elvonult, ahonyan voltunk, annyifelé, közben meg nulla karácsonyinak mondott hangulat. Pontosabban: ha ez a karácsonyi hangulat, akkor ez sz.r. Egy jó emlékem nincs a gyerekkorom karácsonyairől, keserű annál több. Pedig én nagyon szeretem a decembert, az adventi díszeket, itthon is már december elején feldíszítem a lakást, de mióta felnőtt vagyok is megyek haza hamarabb, mint 24-e délután, és lelépek, amint lehet, mert nekem ez az idegbeteg ordítozás, meg mű "öröm" nem pálya. Tényleg nem értem, mi ez a görcsös "menjünk tönkre a karácsonyban" késztetése egyeseknek, mikor az év vége pont hogy a lelassulásról, pihenésről kellene szólnia, hogy újult erővel vágjunk neki az új évnek.
dec. 22. 06:37
 72/78 anonim ***** válasza:
100%
72-es dettó. Az, hogy mi segítsünk anyámnak? Ó, persze, "ő tudja, mi nem" - c. műsor minden átkozott évben :D
dec. 22. 11:14
 73/78 anonim ***** válasza:

44.

Biológus vagy... aha...

Mondjuk lehetne több eszed is, ha tényleg az lennél.

Befejezheted a hepciáskodást, túltolod a nagy semmi okoskodást.

dec. 22. 12:36
 74/78 anonim ***** válasza:

47.

Álljál már le!

Menjél nyiss egy tematikus topikot valami szakmai oldalon, ki kiváncsi a kovidos humbug dumádra.

dec. 22. 12:38
 75/78 anonim ***** válasza:
44%

44 nem kell irígykedni. Tanulni nem szégyen. Tipikus hogy a primitív tuskó emberek azzal próbáljál ellemsúlyozni a tanulatlanságukat, hogy agresszív módon leszólják azt aki elért meg ért valamihez.

Igazi lúzerek vagytok a kérdezővel együtt. Normális ember nem tolja túl a szekeret mikor nem muszáj. De mindenki a saját kárán tanul.

dec. 22. 16:52
 76/78 anonim ***** válasza:
25%
74 ha annyira szeretsz beteg lenni akkor kivánok neked karácsonyra minden fertőző betegségből egyet, legyen meg a te boldogságod is. :D :D
dec. 22. 16:54
 77/78 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, hogy döntöttél, mártírkodni fogsz tovább és a gyerekeidnek is azt a példát mutatod, hogy a nő csak egy bio háztartási robot és kész? Vagy vért ömlesztesz a pucádba és megmondod a kiccsaládodnak, hogy vagy megcsinálják maguk, amit akarnak, vagy így jártak, mert te meg akarsz gyógyulni?
dec. 23. 00:40
 78/78 anonim ***** válasza:
60%
Megcsinált mindent.
dec. 26. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!