Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha jelenleg képtelen vagyok karácsonyra elkezdeni sütni-főzni? Okozhat ilyet idegkimerültség, családom nem akarja elhinni?

Figyelt kérdés
Komoly műtéteken, a munkában is igen stresszes, éjszakazós nehéz időszakom volt egész ősszel, S a két gyereket is én rendeltem. Megálltam a K ok nyhaba, begyúrtam a sütitésztat,kitakarítottam a konyhát, gyors ebéd főzés, és K.O. nem tudom már szaggatni, sütni, mert teljesen fáradt vagyok. Úgy érzem végtelenül elfáradtam, mintha nem bírna az agyam befogadni S recepteket, a dolgok egymasutaniságat. Hogy értessem meg a családdal, hogy most lassabb, kevesebb lesz a menü ? Nem értik, miért vagyok fáradt, ha már két napja nem dolgozom. ( Amúgy múlt szerdatól vasárnapig covidos voltam magas lázzal, bronchitissel, de H, K dolgoztam már).

dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
61%
10-es: sezrintem nem a férj meg a gyerekek, hanem a nagyszülök, testvérek, stb.
dec. 20. 17:59
 12/78 anonim ***** válasza:
94%
36f férfi vagyok, de le sülne a képemről a bőr hogy a feleségem egyedül csinálná mindent, a gyerekeknek és a férjednek szépen elmondanám ha több menüt szeretnének segitsenek mivel nem vagy gép
dec. 20. 18:04
 13/78 anonim ***** válasza:
74%
A gyerekekkel kapcsolatban az is lehet, hogy még kicsik és úgy tudják a Jézuska hozza az ajándékot. Azt nem értem, hogy mit jelent az, hogy a két gyereket én rendeltem.
dec. 20. 18:14
 14/78 anonim ***** válasza:
100%

13.

Valószínűleg azt akarta írni a kérdező, hogy "rendeztem".

dec. 20. 18:16
 15/78 anonim ***** válasza:
96%

Amit leírtál az alapján ha én lennék a férjed nem is hagynám, hogy elkezd se a takarítást se a főzést. Ne viccelj már ezt magyarázni kell?

Ha magyarázni kell meg mond el amit ide leírtál. Fejezze be a férjed amit elkezdtél te pedig pihenj le mostmár. A karácsony lényege az együtt töltött idő és szeretet nem az hogy anyuka belehaljon az ünnepbe a kohnyába csak azért, hogy a család többi tagja telizabálhassa magát és túlsúllyal kezdje az ünnepet. Még van 3 nap. Férjed vegyen valami mirelit halat vagy húst ami enni szoktatok hozzá valami minimál köret ami a sütőben vagy mikróban elkészül magától sütit is lehet venni kéazen a boltban és kész. Mi így szoktuk. Mirelitt rántotthal valami jobb fajta ami megsül magától a sütőben hozá csinäok egy krumplisalátát és veszünk a piacon bejgit vagy fagyit eszünk utána és nem csináljuk ki magunkat mert év vége van és rohadtul fáradtak vagyunk. Legkevésbé sem hiányzik még az egész napos főzőcske, mosogatás, sütés stb.

dec. 20. 18:26
 16/78 anonim ***** válasza:
55%
dec. 20. 18:26
 17/78 anonim ***** válasza:
100%

"Mi lehet az oka"?. Amit itt felsoroltál attól más már kipurtyant volna.

Ha végre otthon vagy akkor pihenni kéne. Ennyi mindent nem lehet kiheverni 1-2 nap alatt.

Teljesen normális hogy elfáradtál. Maga a covid is bőven sok lenne nemhogy a többi.

dec. 20. 18:32
 18/78 Katona Dius ***** válasza:
95%

Nekem pont férjem mondta, hogy hagyjuk idén a sütést-főzést, rendelünk valami kaját és kész. Az elmúlt hónapban mindketten végkimerülésig dolgoztunk, mert minkettőnk munkahelyén (ahogy gondolom másokén is) ilyenkor még jobban megnyomják a dolgokat.

Szóval itt nemlesz semmi, vettünk fát, rendelünk kaját, max valami kis könnyű sütit sütök, de inkább egymással foglalkozunk, mint a konyhával.

dec. 20. 18:38
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, mi történik abban az esetben, ha "most lassabb, kevesebb lesz a menü"?
dec. 20. 18:47
 20/78 anonim ***** válasza:
64%
Az én férjem is felállított a császáros szülésem után, hogy meddig akarsz itt feküdni? Soha nem segít főzni. Tavaly 11 emberre főztem egyedül ünnepekre, idén megmondtam, hogy nem etetem a családját, az én rokonaim nem jöhetnek mert eltiltotta innét őket.
dec. 20. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!