Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha jelenleg képtelen vagyok karácsonyra elkezdeni sütni-főzni? Okozhat ilyet idegkimerültség, családom nem akarja elhinni?

Figyelt kérdés
Komoly műtéteken, a munkában is igen stresszes, éjszakazós nehéz időszakom volt egész ősszel, S a két gyereket is én rendeltem. Megálltam a K ok nyhaba, begyúrtam a sütitésztat,kitakarítottam a konyhát, gyors ebéd főzés, és K.O. nem tudom már szaggatni, sütni, mert teljesen fáradt vagyok. Úgy érzem végtelenül elfáradtam, mintha nem bírna az agyam befogadni S recepteket, a dolgok egymasutaniságat. Hogy értessem meg a családdal, hogy most lassabb, kevesebb lesz a menü ? Nem értik, miért vagyok fáradt, ha már két napja nem dolgozom. ( Amúgy múlt szerdatól vasárnapig covidos voltam magas lázzal, bronchitissel, de H, K dolgoztam már).

dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
63%

Szellemileg fizikailag mindenhogy fáradt vagyok.

A két gyerek még csak a Jézuskarol beszél.

Hátam közepére kívánom a Jezuskat.

Még el sem kezdtem sütni, semmit.

Majd.

dec. 20. 21:43
 32/78 anonim ***** válasza:
63%

Én azt nem értem covidosan miért mentél dolgozni? Hátha másnak is gallyra vágod a karacsonyát? Most nem azért de ha te masokra nem vagy tekintettel akkor miért vagy meglepődve, hogy rád sincsenek. Ez a karma. ;)

Legközelebb gondolkozni kéne. Ha szépen otthon maradsz nem fertőzöl össze senkit akkor most nem lennél idegileg meg fizikailag is kimerülve.

Anyaként több eszed is lehetne.

dec. 20. 22:15
 33/78 anonim ***** válasza:
82%

Azt mondjátok meg nekem, hogy miért kell akkor, amikor egyébként is lepusztult az ember, természetesnek venni, hogy anyu még menjen is teljesen tönkre az ünnepi készülődésben? Miért nem rendeltek? Jah, mert az többe van.

Kérdem én: miért ér többet az a pénz, mint anyu egészsége, nyugalma és békessége? Miért természetes egy rakat családnál, hogy anyu verítéke árán van habzsi -dőzsi, és neki valami miatt nem jár a pihenés? Anyu miért nem érdemel ugyanannyit, mint a család többi tagja? Miért rajta kell megspórolni azt a különbözetet, amivel a rendelt kaja, süti többe kerül, mint az otthon készített?

dec. 20. 22:16
 34/78 anonim ***** válasza:
28%
Ez egy ilyen család. Anyunak sem fontos a kollegai egeszsége csak a fizetése, hasonló férjet választott és a gyerekek is hasonlók lettek. Nincs ezen mit meglepődni. Menjen csak főzni meg sütni. Majd legközelebb elgondolkozik a fontossági sorrenden. Egyebként tényleg saját magát készítette ki. Betegen normális ember otthon marad és meggyógyul.
dec. 20. 22:27
 35/78 anonim ***** válasza:
51%
Idén karácsonyra nem sütök sütit. Bementem a boltba, vettem dobozos sütiket, rendeltem egy tortát, a pékségben vettem mézeskalácsot és bejglit. Férjem múlt héten volt Covidos, én hétvégén voltam rosszul. Kisebbik lányom tegnap óta lázas. Na, ezért nem sütök. A férjem akart rendelni húsos tálakat is, de mivel csak rántott húst és pulled porkot kért a család, azt fél lábbal is megcsinálom. Megvannak az ajándékok, be is van csomagolva minden. Nem takarítok pluszban, pont jó így a ház. Nincs kosz, ősszel pucoltam ablakot, pont jó így most is. Szégyelld magad, hogy betegen bementél dolgozni. Így valahol meg is érdemled a sorsod. Tudod, amit adsz, annyit kapsz.
dec. 20. 22:53
 36/78 anonim ***** válasza:
27%
26# és 27# kifejtenétek az okokat?
dec. 20. 23:00
 37/78 anonim ***** válasza:
88%
Honnan a K istenből vettétek, 32-34-35, hogy a kérdező betegen ment be dolgozni?! Egy hatéves gyerek olvasási szintjét se éritek el? Vagy csak imádtok másokat jól földbe döngölni, mert különben ember nincs, aki titeket valaha is megdicsérne, így kénytelenek vagytok magatok által generálni saját felülmúlhatatlan zsenialitásotokat? "Szerdától VASÁRNAPIG covidos VOLTAM, de hétfőn-kedden dolgoztam már." Ezt a 15 szó hosszúságot el nem érő mondatot komolyan lehetetlen értelmezni???
dec. 20. 23:02
 38/78 anonim ***** válasza:
59%

Figyu azt írta magas láza volt meg bronhitise meg covidja. Az nem múlik el 5 nap alatt. És külön kiemelte "mekkora hős volt" hogy már ment dolgozni.

Bocsi de én rühellem az ilyen embereket akik csak magukkal törődnek. Beteg lenni is utálok. Van egy hasonló kolléganőnk. Az egész iroda maszkban ül miatta mert neki azt is derogál felvenni és azonnal jön dolgozni ahogy ki tud mászni az ágyból. Az sem érdekli, hogy a szívbeteg kollégánkat legalább elkerülje. Semmi nem érdekli önmagán kívül. Hát ne nyávogjon utólag az ilyen.

dec. 20. 23:12
 39/78 anonim ***** válasza:
80%

36-os.

27-es vagyok, volt egy válaszoló, aki eléggé csúnyán szólt be a kérdezőnek, de hamar törölték. Már nem emlészem, hogy pontosan mit írt, de valami olyasmit hogy jódolgában a kérdező nem tud mit csinálni. (Hosszabb volt a válasz, de csak erre emlékszem belőle most.)

dec. 20. 23:13
 40/78 anonim ***** válasza:
5%
31. Szerintem neked nem Jezuskával van bajod hanem a 2 gyerekkel. Ha már összehoztad őket illene nem elrontani az ünnepület mert ez nekik még varázslat. Venni is lehet sütit és helyette valami közös programot csinálni.
dec. 20. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!