Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha jelenleg képtelen vagyok karácsonyra elkezdeni sütni-főzni? Okozhat ilyet idegkimerültség, családom nem akarja elhinni?

Figyelt kérdés
Komoly műtéteken, a munkában is igen stresszes, éjszakazós nehéz időszakom volt egész ősszel, S a két gyereket is én rendeltem. Megálltam a K ok nyhaba, begyúrtam a sütitésztat,kitakarítottam a konyhát, gyors ebéd főzés, és K.O. nem tudom már szaggatni, sütni, mert teljesen fáradt vagyok. Úgy érzem végtelenül elfáradtam, mintha nem bírna az agyam befogadni S recepteket, a dolgok egymasutaniságat. Hogy értessem meg a családdal, hogy most lassabb, kevesebb lesz a menü ? Nem értik, miért vagyok fáradt, ha már két napja nem dolgozom. ( Amúgy múlt szerdatól vasárnapig covidos voltam magas lázzal, bronchitissel, de H, K dolgoztam már).

dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
67%

36: Nem emlékszem a szövegre, érzéketlen otrombaságot írt valaki.

41: Téged boldoggá tesz ez a gonoszság? Ugyan, dehogy tesz (tudom a választ), téged semmi nem tesz boldoggá! De attól, hogy te boldogtalan vagy, még nem kell másba beletaposni! Hogy merészelsz valakit megrágalmazni azzal, hogy megfertőzött másokat és gyilkolászik?! Mi vagy te, ÁNTSZ ellenőr? Á, dehogy vagy, azok azért tudják a 8.-os biológiaanyagot, hogy a tünetek megjelenésétől számított néhány napon belül a vírus már nem fertőz.

dec. 20. 23:49
 42/78 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, ezt már a leges legelején le kellett volna fektetni, hogy ki mit vállal házimunkában és nem hagyni, hogy minden a nyakadba szakadjon. Meg a gyerekeket bevonni a háztartásba koruknak megfelelően.

Amit tudsz tenni, hogy megmondod, ha már ennyire összejött eü ügyileg a dolog és akarnak főtt ételt meg mézeskalácsot, akkor vagy megcsinálják maguknak vagy megrendelik, oszt csókolom. Mézeskalács receptet kinyomtatod meg egy étterem telefonszámát és kész.

Az okoskodó rokonyokat meg tanuld már meg elküldeni a Kajmán-szigetekre, de nem nyaralni! Azért 2 gyerekes anyaként ne legyél már ilyen málé!

dec. 20. 23:56
 43/78 anonim ***** válasza:
55%

42 Személy szerint biológus vagyok és évekig dolgoztam karanténállomáson. Ha valaki lázas meg köhög coviddal az fertőz bizony az 5. napon is. Szóval laikusként nem kéne okoskodni. És bizony felelőtlen és önző dolog csak a saját szempontját nézni valakinek nem törődve másokkal.

Itt nem én vagyok boldogtalan, mivel nem nyírom ki magam karácsonykor, mi már csak programokra megyünk és élvezzük az együttlétet és pihenést.

Aki meg ilyen ostoba és önző 2 gyermekes anya létére az így járt. Mindenki a maga élete kovácsa. Coviddal meg bronhitissel nem az orvos zavarta be dolgozni ez egyéni hülyeség volt. Gonosz pedig pont nem én vagyok aki ha fertőző beteg nem megy emberek közé és az utána lévő napokban is maszkot vesz, hogy véletlenül se ártson. Kicsit gondolkozni kéne mielőtt megszólalsz.

dec. 21. 05:19
 44/78 anonim ***** válasza:
46%

Ennek a sütés főzésnek addig volt értelme amíg a boltoban csak alapanyagokat lehetett venni. Ma már tele van kész meg félkész meg pillamatok alatt elkészíthető ételekkel a polc. Olcsóbban is kijön aki ezekből választ és még finomabb is lesz sok esetben.

Érthetetlen miért csinálja ki mégis sok nő magát a konyhában.

Annak éri meg sütögetni aki élvezi ezt és bevonja a családtagokat is így egy közös program lesz a sütés főzés amit mondenki élvez nem csak a végeredmény a cél.

Nagymamánál így volt. Mamával együtt sútöttük a mézeskalácsot. Ő megcsinálta a tésztát aztán egxütt nyomkodtuk a formákat és dízsítettük. Nagypapával törtük a diót az előszobában a bejglihez közben beszélgettünk ő régi történeteket mesélt stb. De a mama már nyugdíjas volt és nem kimerülve állt neki ennek az egésznek. Szóval így más meg más egy olyan anyának aki nem szereti ezt csinálni és a rohanó életformája miatt energiája sincs rá.

Hogy betegeneg betegség uzán kimerülve miért megy vapaki dolgozni az szintén érthetetlen. Mit és kinek akar bizonyítani a kérdező? Mert munkahelyen sem értékelik ha valaki betegen megy be és összefertőzi a többieket. Ez nem hőstett hanem bunkóság az iskolában sem örülnek a beteg gyerekeknek. Gyerekek mellett nem ártana némi életvezetést tanulni és átgondolot döntéseket hozni.

dec. 21. 05:34
 45/78 A kérdező kommentje:
A kollégaim fertőztek meg engem. Mindenkin átment, én a vége felé kaptam el, csak a többieknek nincs még családja. Gyógyultan mentem dolgozni.
dec. 21. 05:34
 46/78 anonim ***** válasza:
17%

Persze persze magyarád csak a bizonyítványod.

Nagy jellemre vall, hogy semmiért nem vállalsz felelősséget. Magadért sem mert ha így is lenne mi indokolta hogy betegen menj dolgozni?

Dolgozni meg gondolom gyalog jársz elkerülve mindenkit és boltba se mentél betegen meg sehova. Hagyjuk már a mesedélutánt.

dec. 21. 05:42
 47/78 anonim ***** válasza:
80%

Idióták vagytok.

Ha valaki fáradt, akkor már lusta meg nem gondol a gyerekeire?

Fogjátok meg egymás kezét és menjetek a Dunába...

Ti akik itt okoskodtok,nrobotok vagytok?

Eszem megáll.

dec. 21. 05:42
 48/78 anonim ***** válasza:
25%
Érdekes helyen dolgozhatsz ahol mindenki egyedülálló árva. :D
dec. 21. 05:43
 49/78 A kérdező kommentje:
Fiatal lányok, mi ebben a furcsa? Bejött betegen az első, S mind elkapthk. 4 nap volt kb a lefolyása, de van, akinek csak kettő, torokfajasaal és aludt egy napot, aztán bejött. Nekem a gyerek is elkapta a török részét. Eddig írt ki vele a gyerekorvos. Azért mentünk hétfőn vissza suliba, dolgozni
dec. 21. 05:47
 50/78 anonim ***** válasza:
22%

48 nem lusta. Azt nem lehet mondani! De a fáradtság korabbi rossz és felelőtlen döntések következménye és még mindig itt kérdezi felnőtt nő meg anya létere mi baja van?

Ez most így alakult tanulni kell belőle és legközelebb átgondoltabban intézni az ügyeit. A Dunának meg talán nem kéne másokat küldeni. Normálid vagy?

dec. 21. 05:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!