Tudom, hülye voltam. De mit tegyek most?
Eléggé elmentem rossz irányba, elkezdtem cigizni.
A szüleim is cigiznek, de mondták, hogy ne csesszek ki magammal, és ne szokjak rá, ezzel csak magamnak ártok.Amúgy nagyon jó a viszonyom velük, szinte mindent meg tudunk beszélni.
Azt történt, hogy szerelmes lettem, és a fiú pedig cigizik. Tehát rászoktam én is(már nagyon bánom). Ezt igazából nem sokan tudják(szüleim sem), csak a fiú, mert ugye ő adott először, meg a legjobb barátaim.
De rájöttem, hogy ezzel a cigi dologgal csak magamat teszem tönkre, magamat hozom sz*r helyzetbe. Leszokni viszont nem tudok, már jópárszor próbáltam.. Volt ilyen nikotintapaszom, rágóm, de semmit sem ért.
Mit tegyek? Hogyan tudnák leszokni? Valami tanács?
14/L
Még idejében rájöttél, ez később csak rosszabb lenne. Én 12 év dohányzás és jópár sikertelen kísérlet után találtam egy könyvet Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról. Nem igazán hittem benne, hogy segít, de bejött, nagyon bejött. Szinte minden nehézség nélkül hagytam abba a dohányzást egyik napról a másikra. Úgyhogy vesztenivalód neked sincs vele. Itt megtalálod hangoskönyv formájában:
14 évesen nemtudsz úgy rászokni..
holnaptól nem cigizel és kész..kb igy kell leszokni.
én is cigiztem 14-15 évesen de rájöttem h igazából nincs értelme és azóta sem cigizem.
L/22
19:44
háát, napi 8-10 szál..:S
ha nem gyújtom meg és úgy szívom, semmit sem ér, mert ugyanúgy kívánni fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!