Mit csináljak? Tudom, hülye voltam, de most be vagyok sz@rva, hogy mi lesz ha rájönnek?
Ahány ház annyi szokás, én mindenesetre nem akadnék ki ha a gyerekem ennyire értelmes dologra költ, pláne úgy, hogy a saját pénze.
A diákmunka jó ötlet, de szerintem ne sokáig halogasd, ezerszer rosszabb ha még hazugságon is kapnak. De amúgy ez igaz minden másra is, ha elhallgatod az csak olaj a tűzre, míg az őszinteség mégiscsak enyhíti azt.
Egy másik megoldás esetleg, a diákmunka mellé, ha az újonnan vásárolt könyveid közül eladsz párat valamivel kevesebbért, kihangsúlyozva mennyire jó állapotban van (pár hétig volt nálad, esetleg ha tudsz fotót a borítóról), megbeszélsz egy közeli találkozó helyet és személyesen eladod.
Később is meg tudod venni ugyanezeket a könyveket ha mindenképpen szeretnéd őket, de így legalább a java része visszajön a pénzednek.
tölts le mobipocket readert, es barmilyen letöltött könyvet át tudsz alakitani prc-re amit olvas (mobilon és számítógépen is működik.
és tölts le online könyveket (torrent, vagy bizonyos honlapokról, nagyon sok van ingyen -> google)
mondjuk könyveket vásárolni tök jó, én is szeretek. jó lenne egyszer egy könyvtárszoba (mondjuk az összes családomnál a nappali az egyenlő faltól-falig könyvespolcokkal... de én külföldön lakom így csak otthonról kölcsönzök tőlük, aztán visszaviszem...
Iratkozz be könyvtárba. :)
Vagy ha már mindenképpen szeretnéd, hogy a tiéd legyen, amit olvasol - valami számodra fontosabb darab - akkor antikváriumban vedd meg! Lehet, hogy használt, lehet, hogy nincs "új" szaga, de jóval olcsóbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!