Nem védekeztünk, nagyon hülye voltam, most pedig nagyon félek, lehetek terhes?
Egészen eddig nem is mertem feltenni ezt a kérdést még itt sem, úgyhogy kérlek, ne bántsatok, mert már így is fizikailag rosszul vagyok, fáj egész nap a hasam, úgy izgulok, hogy megjöjjön már. Tegnapelőtt elvesztettem a szüzességemet egy olyan fiúval, akit aznap ismertem meg, hülye voltam és részeg. A fiú nem igazán rendelkezett nagy mérettel, és el sem élveztünk, végig én voltam felül, szóval a gravitációnak köszönhetően gondolom nem folyhatott belém még az előváladék se, ha volt olyan. Nagyon izgulok, hogy mi lesz, nem merek tesztet se venni... Mennyi az esély szerintetek? Kérlek ne írjatok bunkó válaszokat, már így is nagyon kivagyok...
16/L
"A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad."
Parancsolsz? Ez a kérdés és a válaszok itt maradnak kereshető formában. Sajnálatos módon egy idegennel történő, védekezés nélküli szexuális aktus akármit is eredményezhet a terhességet leszámítva is. Talán jobb, ha ezt a fiatalok tudatosítják magukban. Itt nem én vagyok a rossz, aki csak ijesztget.
" szóval a gravitációnak köszönhetően gondolom nem folyhatott belém még az előváladék se "
Ne haragudj de ilyeneket honnan szedsz??? o_O Láttad azt a filmet amiben egy hasonló poént elsütnek???
Amúgy meg ne barátnőzz, menj orvoshoz... Ráadásul ez még túl friss dolog ahhoz hogy kimutathassa a teszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!