Lehetek terhes, ha a fiú nem ment el, én menstruáltam és nem védekeztünk?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 16:03
1/37 anonim válasza:
Nagyon kicsi rá az esély, de bármi megeshet. Legközelebb védekezzetek!!!
2/37 A kérdező kommentje:
a mensim 3.napján csináltuk és utána nem maradt abba a menstruáció. szval arra akarok kilyukadni hogyha megtörtént volna a megtermékenyítés, akkor abba maradt volna a mensi vagy ez hülyeség?
2009. jan. 28. 16:19
3/37 anonim válasza:
Lehetsz, kevés rá az esély de az előváladéktól is lehetsz!Védekezz arra találták ki a gumit a tabit meg még sok mindent!!...
4/37 anonim válasza:
Az nagy hülyeség, hogy abba maradt volna a mensid. Szóval tessék egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak. és minden további nélkül simán lehetsz terhes!!!
5/37 anonim válasza:
a mensi nem bizti, hogy abbamaradt volna én terhesen is véreztem első két hónapban és csak aztán múlt el. szóval az nem biztosíték, kb 10 napos terhességet már mutatnak a tesztek, abból mehetsz biztosra.az azért ritkán jelez hamisat.
6/37 anonim válasza:
Lehetetlen. Gondolj bele, ha két teljesen normális megtermékenyítő képességű ember aktívan csinálják a gyereket, egy év után is csak 80% a teherbeesés esélye. Mensi közben sok millió az egyhez, hogy van még egy peteérésed. Elő nedvtől meg szinte lehetetlenség teherbe esni.
7/37 anonim válasza:
Nem hiszem en is hittem ezt de nem voltam az.Ha meg ra utalo jeleket veszel eszre kerj tanacsot valakitol akinek el mered mondani es aki tapasztalt is.Es legkozelebb ovatosabban
8/37 anonim válasza:
Előnedvtől szinte lehetetlenség teherbe esni... Igazis, alig vannak párezren ezen az oldalon, akiknek sikerült...
Szerintem adjál még pár tanácsot kedves...
9/37 anonim válasza:
Lehetséges, vegyél egy 72 órásat, és máskor rendesen védekezzetek.
Kicsi az esély, de lehet, és ha egyetlen huncut hímivarsejt is bejut az előváladékból, akkor tökmindegy, hogy mennyi volt az esély.
10/37 anonim válasza:
Nehogy vegyél 72 órásat..
Ilyenkor nagyon kevés az esélye, hogy terhes leszel, baromság lenne felborítani a hormonháztartásod :S
Lényeg, hogy nyugi, mert ha stresszelsz, akkor azért fog késni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!