Most vesztettem el a szüzességem és még soha nem menstruáltam! Lesz valami bajom vagy mennyek ink. Orvoshoz?
én 14 leszek és mgé nem jtöt meg, de velem is le akar feküdni a barátom. megmondtam neki hogy még nem.
miért?
a menstruáció azt jelzi KÉSZEN ÁLLSZ E A SZEXRE.(részben persze)
magyarul, te még nem állsz. de már elvesztetted...
ezen elgondolkozhatnál...
Szerintem ez akkora kamu,mint a ház,de ha mégsem,akkor itt a válasz :)
Ha ennyire hülye vagy,akkor neked még nem szexelned kell,hanem a képes könyveket nézegetni. Esetleg olyan cuki állatos nyomdával nyomdázgatni egy A4es lapra. De tudod mit? Menj orvoshoz,had röhögjön az is egy jót rajtad..bár szerintem-ahogy én-ő sem fogja tudni eldönteni,hogy most sírjon,vagy nevessen!
Menjél inkább magyar nyelv és irodalom órára, bár szerintem nálatok még olvasásnak és nyelvtannak hívják, mert hogy se fogalmazni nem tudsz, se helyesen írni...
Mennyivel jobb lenne a világ, ha az emberek először írni és olvasni tanulnának meg, aztán gyereket csinálni.
Védekezni védekeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!